مقاله تعیین روش بهینه برای ادغام تصاویر با قدرت تفکیک بالای IRS-P5 IRS-P6 با استفاده از معیارهای ارزیابی کمی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین روش بهینه برای ادغام تصاویر با قدرت تفکیک بالای IRS-P5 IRS-P6 با استفاده از معیارهای ارزیابی کمی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین روش بهینه برای ادغام تصاویر با قدرت تفکیک بالای IRS-P5 IRS-P6 با استفاده از معیارهای ارزیابی کمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین روش بهینه برای ادغام تصاویر با قدرت تفکیک بالای IRS-P5 IRS-P6 با استفاده از معیارهای ارزیابی کمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین روش بهینه برای ادغام تصاویر با قدرت تفکیک بالای IRS-P5 IRS-P6 با استفاده از معیارهای ارزیابی کمی :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

روشی برای ادغام تصاویر ناسب می باشد که علاوه بر بهبود قدرت تفکیک مکانی تصویر چند طیفی اولیه خصوصیات طیفی ان را نیز به خوبی حفظ کند. برای تعیین روش بهینه برای ادغم تصاویر ماهواره ای با قدرت تفکیک بالای IRS-P6,IRS-P5 چهار الگوریتم رایج برای ادغام تصاویر شامل IHS استاندارد IHS بهبودیافته تبدیل مولفه های اصلی PC و ویولت مورد استفاده قرارگرفت. برای ارزیابی کیفیت طیفی از روشهای میانگین انحراف برای هر پیکسل MPPD خطای جذب میانگین مربعی RMSE و ضریب همبستگی و برای ارزیابی کیفیت مکانی از روشهای اعمال فیلتر بالا گذر استخراج لبه و گرادیان میانگین استفاده شد. نتایج حاصل از ارزیابی های کمی نشان میدهد که روش IHS بهبو د یافته خصوصیات طیفی چندطیفی اولیه را بخوبی خصوصیات مکانی تصویر پانکروماتیک اولیه حفظ کرده و بنابراین برای ادغام تصاویر IRS-P5,IRS-P6 مناسبترین روش می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.