مقاله مدیریت توزیع و مصرف بهینه کود در استان قزوین به منظور افزایش بهره وری و تولید محصول سالم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدیریت توزیع و مصرف بهینه کود در استان قزوین به منظور افزایش بهره وری و تولید محصول سالم دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدیریت توزیع و مصرف بهینه کود در استان قزوین به منظور افزایش بهره وری و تولید محصول سالم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدیریت توزیع و مصرف بهینه کود در استان قزوین به منظور افزایش بهره وری و تولید محصول سالم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدیریت توزیع و مصرف بهینه کود در استان قزوین به منظور افزایش بهره وری و تولید محصول سالم :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

از آنجایی که کود به عنوان یک نهاده مهم برای افزایش عملکرد محصولات می باشد ، مصرف بی رویه کودهای شیمیایی و رعایت نکردن اصول ابتدایی دانش کشاورزی که تعادل عناصر غذایی را در خاک و گیاه بر هم می زند خساراتی جبران ناپذیر به خاک و گیاه وارد می سازد. در حال حاضر که سالیانه بیش از میلیونها تن کود شیمیایی در کشور مصرف می هینه ساشزوید بمدیریت مصرف کود و توزیع آن در استانها و شهرستانهای تابعه در راستای افزایش عملکرد کمی و کیفی محصول از اولویت ویژه برخوردار می باشد. بدین منظور در استان قزوین در ۵ منطقه شهرستانهای (قزوین، البرز، بویین زهرا، تاکستان و آبیک) بر روی ۲ محصول عمده و استراتژیک گندم و ذرت مدیریت مصرف و پخش بهینه کود مورد برسی قرار گرفت. سطح زیر کشت گندم در استان ۷۲۰۰۰ هکتار و ذرت ۳۱۰۰۰ هکتار می باشد. تعداد نقاط انتخاب شده برای گندم ۱۱۷ مزرعه و برای ذرت ۱۰۰ مزرعه می باشد. در این رابطه ابتدا نمونه های خاک و گیاه جهت اندازه گیری عناصر و خصوصیات شیمیایی مورد بررسی قرار گرفت سپس مقدار عناصر با عملکرد گیاه تطبیق داده شد و غلظت استاندارد برای عناصر غذایی برای هر محصول جداگانه محاسبه و نیاز تغذیه ای مزارع به عناصر غذایی تعیین گردید . سپس با توجه به الویت نیاز وناهنجاریهای تغذیه ای بررسی شده به روشDOP انحراف از حد بهینه) برای هر شهرستان اولویت نیاز کود ی آن منطقه تعیین گردید. به این ترتیب می توانا بسرا س نیاز هر شهرستان و با عنایت به علم مدیریت تلفیقی تغذیه گیاهی نسبت به اصلاح الگوی مصرف کودهای شیمیایی به منظور افزایش بهره وری و تولید محصول سالم و با عنایت به کشاورزی پایدار اقدام نمود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.