مقاله مقایسه برآورد مصرف و توصیه میزان کودهای مصرفی توسط کشاورزان در زراعتهای گندم، ذرت و پنبه درشهرستان داراب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه برآورد مصرف و توصیه میزان کودهای مصرفی توسط کشاورزان در زراعتهای گندم، ذرت و پنبه درشهرستان داراب دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه برآورد مصرف و توصیه میزان کودهای مصرفی توسط کشاورزان در زراعتهای گندم، ذرت و پنبه درشهرستان داراب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه برآورد مصرف و توصیه میزان کودهای مصرفی توسط کشاورزان در زراعتهای گندم، ذرت و پنبه درشهرستان داراب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه برآورد مصرف و توصیه میزان کودهای مصرفی توسط کشاورزان در زراعتهای گندم، ذرت و پنبه درشهرستان داراب :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

به منظور برآورد و توصیه مصرف انواع کود، پژوهشی میدانی در سال ۱۳۸۹ در شهرستان داراب جهت تعیین تاثیر مقدار،نحوه و نوع کودهای مصرفی توسط کشاورزان بر روی سه گیاه زراعی ذرت، پنبه و گندم مورد بررسی قرار گرفت. پرسشنام ههایی تهیه و به طور تصادفی در اختیار ۱۰۰ نفر از کشاورزان مناطق مختلف شهرستان داراب قرار داده شد. پس از بررسی پرسشنامه ها، نتایج زیر به دست آمد: تنها ۴ درصد از زارعین بر اساس توصیه نتایج آزمون خاک اقدام به کوددهی در زراعت های پنبه، ذرت و گندم کرده بودند. ۳ درصد از زارعین از کودهای دامی به میزان ۲۵ تا ۳۰ تن در هکتار استفاده کرده بودند. علت عدم استفاده از کودهای دامی قیمت بالا، کمیاب بودن و احتمال افزایش آلودگی مزارع به علف های هرز بیان شد. همه کشاورزان از کودهای فسفات دار در هر سه زراعت استفاده م یکردند اما نحوه مصرف این کود در ۶۹ درصد مزارع همراه با عملیات دیسک و لولر بود و کمتر از کودکار استفاده شده بود. با توجه به عمق ریشه ذرت و پنبه، نحوه استفاده از کود فسفات دار به صورت کودپاشی، مناسب این گیاهان زراعی نبود. با توجه به پایین بودن پتاسیم قابل جذب (کمتر از ۱۵۰ میلی گرم بر کیلوگرم خاک در اکثر مناطق داراب) تنها ۵۷ درصد کشاورزان در هر سه کشت از کود پتاس دار استفاده م یکردند. مقدار مصرف کود سوپر فسفات تریپل ۱۵۰ تا ۲۰۰ کیلوگرم در هکتار و سولفات پتاسیم ۱۵۰ تا ۲۰۰ کیلوگرم در هکتار و در حد مقدار توصیه شده برای این سه گیاه بود. مصرف کود اوره برای ذرت در ۶۲ درصد موارد ۱۰۰ تا ۳۰۰ کیلوگرم در هکتار اضافه بر مقدار توصیه شده و برای پنبه در ۳۵ درصد مزارع، تا ۵۰ کیلوگرم در هکتار و برای گندم در ۲۵ درصد مزارع تا ۱۵۰ کیل وگرم در هکتار بیشتر از مقدار توصیه شده توسط مراکز تحقیقاتی بود. مصرف بیشتر کود نیتروژن دار توسط کشاورزان با بنیه مالی آن ها همبستگی مثبت داشت و زمان تقسیط این کود در ۸۱ درصد مزارع مناسب نبوده و با دوره رشد این گیاهان منطبق نبود که باعث کاهش کارایی این کود و احتمال آلودگی منابع آب به نیترات م یگردد. مصرف کودهای ریزمغذی در همه موارد به صورت محلول پاشی و در ۲ تا ۳ مرحله و همراه با کاربرد سموم شیمیایی بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.