مقاله اثرات تغذیه ای ترکیبات موجود در پساب عاملی موثر در توسعه استفاده مجدد از فاضلاب در کشاورزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات تغذیه ای ترکیبات موجود در پساب عاملی موثر در توسعه استفاده مجدد از فاضلاب در کشاورزی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات تغذیه ای ترکیبات موجود در پساب عاملی موثر در توسعه استفاده مجدد از فاضلاب در کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات تغذیه ای ترکیبات موجود در پساب عاملی موثر در توسعه استفاده مجدد از فاضلاب در کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات تغذیه ای ترکیبات موجود در پساب عاملی موثر در توسعه استفاده مجدد از فاضلاب در کشاورزی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

فاضلابهای بهداشتی حاوی ترکیبات مختلفی نظیر نیتروژن، فسفر، اهن، کلسیم ، منیزیم، سدیم و حتی انواعی از میکروارگانیسم ها بوده که مقادیر زیادی از آنها نیز حتی پس از تصفیه در پسابها باقی می مانند کاربرد فاضلابهای تصفیه شده به دلیل حضور این عوامل باعث تقویت بیولوژیکی خهاک، اثر مثبت خاک بر رشد گیاه و کاهش نیاز به کودهای مصنوعی می شود این مقاله با هدف شناسایی این عوامل موجوددر فاضلاب که دارای اثر تغذیه ای در گیاهان می باشند تدوین شده است به عنوان مثال بقایای ترکیبات نیتروژن و فسفر برای رشد گیاهان لازم بوده و به عنوان مواد غذیی غیرالی یا محرکهای زیستی شناخته می شوند مقادیر ناچیز عنصر آهن نیز برای رشد بیولوژیکی لازم است ودر سنتز کلروفیل نقش دارد املاح کلسیم جنس خاک را بهتر می کنند منیزیم در ساختار کلروفیل شرکت می کند و کمبود آن موجب کلروز می شود مقدار بیش از حد مجاز سدیم سبب خرابی زمین و کم شدن قابلیت نفوذ آب در زمین می شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.