مقاله بررسی اثر ضد میکروبی نانورذرات نقره علیه میکرواورگانیسم ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر ضد میکروبی نانورذرات نقره علیه میکرواورگانیسم ها دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر ضد میکروبی نانورذرات نقره علیه میکرواورگانیسم ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ضد میکروبی نانورذرات نقره علیه میکرواورگانیسم ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر ضد میکروبی نانورذرات نقره علیه میکرواورگانیسم ها :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

با ظهور و افزایش مقاومت میکروبی به انتی بیوتیک ها محققان سعی کرده اند انتی میکروبها ی قوی و عاری از مقاومت و گرانی قیمت تولید نمایند مدتی است که از نمک نقره در دندان پزشکی تولید چسب زخم یا تهیه کاتیتر و ;. استفاده می شود زیرا یون نقره و یا حتی ترکیبات وابسته به ان برایمیکروارگانیسم ها سمی می باشد و باعث از بین رفتن میکروارگانیسم ها می شود با ورود فناوری نانو در زمینه علم پزشکی محققان تلاش می کنند تا بتوانند با تولید نانوذرات انتی بیوتیکهایی را تولید کنند که علاوه بر رفع مشکلات انتی بیوتیکهای شیمیایی قبلی دارای اثرات بهتری برروی میکروارگانیسم های بیماری زا شوند ما دراین تحقیق خاصیت ضد باکتریایی نانوذره نقره علیه میکرواورگانیسم ها را مورد بررسی قرار داده ایم و به این نتیجه رسیده ایم که نانوذرات نقره برروی طیف گسترده ای از باکتریها موثر بوده و این نانوذرات برخلاف انتی بیوتیکها که پس از واکنش با سلول تغییر شکل یافته و بی اثر می شوند نانوذرات نقره پس از اثر بر میکروبها ازاد شده و بر میکروارگانیسمها ی دیگر تاثیر می گذارند و بی ضرر برای انسان می باشند پیشنهاد می شود با مطالعات بیشتر در مراکز تحقیقاتی کشور در این زمینه بتوان به اهداف عالی تری دست یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.