مقاله فناوری نانوتکنولوژی درصنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فناوری نانوتکنولوژی درصنایع غذایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فناوری نانوتکنولوژی درصنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فناوری نانوتکنولوژی درصنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فناوری نانوتکنولوژی درصنایع غذایی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

نانوتکنولوژی غذا یک تکنولوژی است که در زمان حال پدیدار شده است بسیاری از دانشمندان و مهندسین تشخیص داده اند که پتانسیل نانوتکنولوژی موجب تقدم همه فازهای صنایع غذایی در قرن ۲۱ می شود اگرچه کاربردهای موفقیت امیز نانوتکنولوژی در صنایع غذایی هنوز محدود است اما برخی مفاهیم مبنی بر مقیاس نانو به خوبی در حال شکل گیری است در رشته صنایع غذایی دو کاربرد عمده مربوط به نانوتکنولوژی یعنی نانوحسگرهای غذایی و اجزا ساختاری نانو در غذا مورد انتظار است پیشرفت در تکنولوژ ی ها مانند : DNA نوترکیب، سیستم های میکروالکترومکانیکال و سیلان شناسی ، قادر خواهد بود پتانسیل نانوتکنولوژی در صنایع غذایی را محقق سازد نانوکپسوله کردن مواد مغذی و محلول ساز ی موجب پدیدار شدن عناوین خاصی در نانوتکنولوژی مواد غذایی و کشاورزی شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.