مقاله مطالعه حرارتی پایداری توت سیاه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه حرارتی پایداری توت سیاه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه حرارتی پایداری توت سیاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه حرارتی پایداری توت سیاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه حرارتی پایداری توت سیاه :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

آب میوه های قرمز دارای میزان قابل توجهی آنتوسیانین هستند که برای حفظ سلامتی مفید می باشند. حدود ۵۰۰ نوع آنتوسیانین وجود دارد که در برابر تغییرات محیطی مثل حرارتpHنور و اکسیژن ناپایدار هستند بیشترین تخریب در طول حرارت دهی صورت میگیرد پایداری حرارتی آنتوسیانین های آب توت سیاه در بازه دمایی۹۶-۲۶ درجه سانتیگراد مورد مطالعه قرار گرفته و نتیجه حاصله نشان می دهد که تخریب حرارتی از سینتیک واکنش درجه یک پیروی می کند. براین اساس زمان نیمه عمر محاسبه گردید، همچنین از معادله آرنیوس برای محاسبه انرژی اکتیواسیون استفاده شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.