مقاله اثر سالیسیلیک اسید SA)بر تحمل تنش شوری در گیاه سویا Glycin Max


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر سالیسیلیک اسید SA)بر تحمل تنش شوری در گیاه سویا Glycin Max دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سالیسیلیک اسید SA)بر تحمل تنش شوری در گیاه سویا Glycin Max  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سالیسیلیک اسید SA)بر تحمل تنش شوری در گیاه سویا Glycin Max،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سالیسیلیک اسید SA)بر تحمل تنش شوری در گیاه سویا Glycin Max :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

به منظور بررسی اثر سالیسیلیک اسید SA) برعملکرد و اجزاء عملکرد سویا و همچنین وزن خشک اندام هوایی، این پژوهش در منطقه مرودشت فارس در گلدان های پلاستیکی به صورت طرح فاکتوریل در قالب کاملاً تصادفی در ۳ تکرار اجرا شد. یک فاکتور شامل غلظتهای مختلف هورمون سالیسیلیک اسید در ۴ سطح صفر، ۰/۲۵ ، ۰/۵ و ۱ میلی مولار و فاکتور دیگر شامل غلظتهای مختلف شوری NaCl در ۳ سطح صفر، ۳ و ۶ دسی زیمنس بر متر در نظر گرفته شد. روش استفاده از هورمونبه صورت اسپری بر روی برگ ها بود که در ۲ مرحله انجام شد. مرحله اول۸-۷ برگی و مرحله دوم یک هفته بعد از مرحله اول انجام شد و تیمارشوری بوسیله آب آبیاری بعد از اعمال تیمار اول انجام شد. پس از تجزیه ی آماری صفات بر رسی شده مشاهده شد که بیشترین وزن خشک اندام هوایی درمرحله غلاف دهی در سطح شوری صفردسی زیمنس بر متر و سطح ۰/۵ میلی مولار SA مشاهده شد و همچنین در بررسی اجزاء عملکرد مشاهده شد که شوری و SA اث ر معنی داری بر روی تعداد دانه در غلاف دارند. در نتیجه افزایش عملکرد به علت افزایش وزن صددانه و افزایش تعدادغلاف در بوته بوده است که بالاترین وزن صددانه مربوط به سطح شوری صفر دسی ز یمنس بر متر و همچنین غ لظت های۰/۲۵-۰/۵ و۱ میلیمولارسالیسیلیک اسیدبوده است همچنین در بررسی تعداد غلاف در بوته بیشترین تعداد غلاف در بوته در سطح شوری صفردسی زیمنس بر متر و سطح۰/۲۵ میلی مولارسالیسیلیک اسید بدست آمد ولی در اثرات متقابل این دو مشاهده شد که بیشترین تعداد غلاف در بوته در سطح شوری صفر دسی زیمنس برمتروسطح صفرو ۰/۵ میلی مولار سالیسیلیک اسید بدستآمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.