مقاله اثر سطوح مختلف شوری آب آبیاری و اصلاح کننده های آلی و معدنی بر جذب عناصر مغذی در برگ سویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر سطوح مختلف شوری آب آبیاری و اصلاح کننده های آلی و معدنی بر جذب عناصر مغذی در برگ سویا دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سطوح مختلف شوری آب آبیاری و اصلاح کننده های آلی و معدنی بر جذب عناصر مغذی در برگ سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطوح مختلف شوری آب آبیاری و اصلاح کننده های آلی و معدنی بر جذب عناصر مغذی در برگ سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سطوح مختلف شوری آب آبیاری و اصلاح کننده های آلی و معدنی بر جذب عناصر مغذی در برگ سویا :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

افزایش شوری با برهم زدن تعادل عناصر غذایی در خاک، در جذب عناصر غذایی اختلال ایجاد می نماید. مصرف اصلاح کننده های آلی و معدنی در خاک های شور می تواند موجب افزایش جذب عناصر مغذی شده و از اثرات زیان آور شوری بکاهد. لذا به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف شوری آب آبیاری و برخی مواد اصلاح کننده بر جذب عناصر مغذی توسطسویا، آزمایشی با ۵ سطح شوری (شامل S5= 6/4 و۰/۸= S4= 4/8 ،S3= 3/2 ،S2= 1/6 ،S1 دسی زیمنس بر متر از منبعآب دریا) و ۵ تیمار مواد اصلاح کننده شاملT1شاهد بدون مصرف ماده اصلاحی)، T220 تن گچ در هکتار)،T320 تن کود دامی در هکتار)،کود دامی در هکتار)،۴۱۰ تن گچ + ۱۰ تن کود دامی در هکتار) وT515 تن گچ + ۱۵ تن کود دامی در هکتار) در شرایط گلدانی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در ۳ تکرار در سال ۱۳۸۸ اجرا گردید. نتایج نشان داد مصرف آب آبیاری شور موجب کاهش جذب عناصر غذایی در برگ سویا گردید. اما بکارگیری اصلاح کننده های آلی و معدنی در خاک موجب افزایش غلظت عناصر سدیم، پتاسیم، کلسیم و منیزیم در برگ سویا شد. میزان جذب عناصر مغذی گیاه، از جمله کلسیم، منیزیم و پتاسیم با افزایش غلظت سدیم حاصل از شوری آب آبیاری کاهش پیدا کرد. مصرف توام اصلاح کننده آلی و معدنی( ۱۵ تن گچ+ ۱۵ تن کود دامی در هکتار)، بیشترین اثر را بر افزایش غلظت عناصر مغذی برگ سویا داشت،اما ا زمایش شوری، موجب کاهش نسبت های فوق گردید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.