مقاله شبیهسازی پاسخ حوضه با استفاده از مدل های بارش-رواناب AWBMوSacramento(مطالعه موردی : حوضه معرف اروان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شبیهسازی پاسخ حوضه با استفاده از مدل های بارش-رواناب AWBMوSacramento(مطالعه موردی : حوضه معرف اروان) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شبیهسازی پاسخ حوضه با استفاده از مدل های بارش-رواناب AWBMوSacramento(مطالعه موردی : حوضه معرف اروان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شبیهسازی پاسخ حوضه با استفاده از مدل های بارش-رواناب AWBMوSacramento(مطالعه موردی : حوضه معرف اروان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شبیهسازی پاسخ حوضه با استفاده از مدل های بارش-رواناب AWBMوSacramento(مطالعه موردی : حوضه معرف اروان) :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

ایران سرزمینی است خشک با نزولات جوی بسیار کم, نزولات جوی میانگین در ایران تقریبا ۲۴۰ میلیمتر است که کمتر از یک سوم میانگین جهانی است. علاوه بر این زمان ریزش نزولات جوی و محل ریزش آنها نیز با بخش کشاورزی که مصرفکننده عمده آب کشور میباشد، مطابقتندارد. یکی از راههای سازگاری با کم آبی استفاده بهینه از منابع آب موجود بهخصوص آبهای سطحی و بارندگیها است. استفاده بهینه از منابع آب نیازمند برنامهریزی و مدیریت بهینه در حوزههای آبخیز میباشد. اما در بسیاری از حوضههای ایران ایستگاههای هیدرومتری وجود ندارد و یا آمار اندازهگیری شده ناقص است و به نظر هم نمیرسد در آینده نزدیک این مشکلات مرتفع گردد. بنابراین باید روشو یا روشهایی برای مرتفع کردن این مشکل به کار گرفته شود. یکی از این شیوهها، استفاده از مدلها است. مدلهای هیدرولوژیکی معمولا پارامترهای هیدرولوژیکی را که اندازهگیری آنها سخت است را از روی پارامترهایی که اندازهگیری آنها راحتتر است تخمین میزند. مدلهای بارش-رواناب گونهای از این مدلها هستند که میزان رواناب را از روی میزان بارشتخمین میزنند در این مقاله به شبیه سازی فرآیند بارش-رواناب در حوضه معرف اروان با استفاده از مدل هایAWBMوSacramentoپرداخته شده است. نتایج نشان می دهد که مدلSacramentoبا ضریب تعیینR2 0/647 در مقایسه با مدل AWBM با ضریب تعیین ۰/۳۹۸ از کارایی بهتری برای تخمین برخوردار بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.