مقاله واکنش برخی جنبه های فیزیولوژیک بذور گندم و پنبه نسبت به مواد آللوپتیک احتمالی حاصل از بقایای کلزا (Brassica napus


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله واکنش برخی جنبه های فیزیولوژیک بذور گندم و پنبه نسبت به مواد آللوپتیک احتمالی حاصل از بقایای کلزا (Brassica napus دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله واکنش برخی جنبه های فیزیولوژیک بذور گندم و پنبه نسبت به مواد آللوپتیک احتمالی حاصل از بقایای کلزا (Brassica napus  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله واکنش برخی جنبه های فیزیولوژیک بذور گندم و پنبه نسبت به مواد آللوپتیک احتمالی حاصل از بقایای کلزا (Brassica napus،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله واکنش برخی جنبه های فیزیولوژیک بذور گندم و پنبه نسبت به مواد آللوپتیک احتمالی حاصل از بقایای کلزا (Brassica napus :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

از آنجائیکه شناسایی اثرات سمی حاصل از مواد شیمیایی ترشح شده و باقی مانده گیاهان در اکوسیستم کشاورزی برای گیاهان زراعی حائز اهمیت است، به همین منظور برای بررسی واکنش برخی جنبه های فیزیولوژیک بذور گندم و پنبه نسبت به غلظت های مختلف عصاره حاصل از شاخساره کلزا، آزمایشی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در ۵ تیمار و ۳ تکرار اجرا گردیدتیمارها شامل شاهد(آب مقطر) و غلظت های۲۵% و ۵۰% و ۷۵% و ۱۰۰% عصاره آبی مورد تهیه از اندام های هوایی کلزا بود. پی آمد اثر غلظت های مختلف عصاره بر درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی، میانگین مدت جوانهزنی، شاخص جوانه زنی و شاخص سرعت جوانه زنی بذور گندم و پنبه، حاکی از این بود که تمامی صفات مذکور بطور معنی داری تحت تأثیر تیمارهای آزمایشی قرار گرفتند. بطوریکه، با افزایش غلظت عصاره از میانگین کلیه صفات مورد بررسی به استثنای میانگین مدت جوانه زنی، کاسته شد. در واقع بدلیل رابطه عکسی که بین سرعت جوانه زنی و میانگین مدت جوانه زنی وجود دارد، کاهش سرعت جوانه زنی با افزایش غلظت عصاره، منجر به افزایش میانگین مدت جوانه زنی شد. همچنین، تیمار ۱۰۰ % غلظت عصاره در مقایسه با تیمار شاهد درصد جوانهزنی بذر پنبه را بیشتر از گندم کاهش داد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.