مقاله مطالعه اثر ضد قارچی اسانس آویشن شیرازی در حفظ محصول توت فرنگی پس از برداشت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه اثر ضد قارچی اسانس آویشن شیرازی در حفظ محصول توت فرنگی پس از برداشت دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثر ضد قارچی اسانس آویشن شیرازی در حفظ محصول توت فرنگی پس از برداشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثر ضد قارچی اسانس آویشن شیرازی در حفظ محصول توت فرنگی پس از برداشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثر ضد قارچی اسانس آویشن شیرازی در حفظ محصول توت فرنگی پس از برداشت :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

آلودگی های قارچی عامل بسیاری از خسارات بعد از برداشت محصولات کشاورزی بالاخص توت فرنگی می باشد که برای کنترل آنها معمولاً از محلول های قارچ کش ها استفاده می شود که برای سلامت انسان مضر هستند. یکی از روشهایی که م یتوان قارچها را کنترل کرد، امکان استفاده از اسانس گیاهان دارویی است، که م یتوانند اثر قارچ کشی نیز داشته باشند. هدف از این تحقیق بررسی اسانس ضد قارچی چند گیاه دارویی در کنترل این قارچها و جایگزین کردن آنها به جای قارچکش های شیمیایی بوده است. مهمترین قارچهای بیماری زا در دوره پس از برداشت توت فرنگی Botrytis cinereaاست که برای کنترل رشد قارچ آن اثر اسانس آویشن شیرازیZataria multifloraمورد بررسی قرار گرفت. اسانس آویشن شیرازی توسط دستگاه گاز کروماتوگرافی همراه با طیف سنجی جرمیGC/MCآنالیز و ترکیبات اصلی موجود در آنها شناسایی گردید. آزمایش درمرحله اول روی محیطPDA انجام شد و در مرحله دوم روی میوه توت فرنگی بدین صورت که آزمایش شامل ۶ تیمار (سه اسانس، یک قارچ کش و دو شاهد) و هر تیمار شامل سه تکرار و هر تکرار شامل پنج عدد میوه (حدود ۷۰گرم) در ظرف شفاف یکبار مصرف بود. میوه ها پس از ضد عفونی سطحی در سوسپانسیون ۱۰۶ ( اسپور در میلی لیترBotrytis فرو برده و سپس در سوسپانسیون اسانس ذکر شده و یک قار چکش به نام ایپرودیون + کاربندازیم۵۲/۵%پودر وتابل) فرو برده شد و در شرایط حرارت اتاق حدود ۱±۲۴ درجه سانتیگراد قرار داده شد. نتایج آزمایش نشان داد که غلظتمهار کننده رشد میسلیوم قارچ بوتریتیس هم روی محیطPDAو هم روی میوه ۲۰۰ پی پی ام بود. با توجه به آنالیز اسانس آویشن شیرازی درصد بالای تیمول آن عامل مهار رشد قارچ شناسایی شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.