مقاله نقش شرکتهای تعاونی تولید روستایی در دستیابی به توسعه پایدار در تولید برنج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش شرکتهای تعاونی تولید روستایی در دستیابی به توسعه پایدار در تولید برنج دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش شرکتهای تعاونی تولید روستایی در دستیابی به توسعه پایدار در تولید برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش شرکتهای تعاونی تولید روستایی در دستیابی به توسعه پایدار در تولید برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش شرکتهای تعاونی تولید روستایی در دستیابی به توسعه پایدار در تولید برنج :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

در ایران تعاونی های تولید روستایی، واحدهایی اقتصادی تولیدی هستند که برای همیاری و همکاری کشاورزان، جهت استفاده بهینه از منابع و استفاده مطلوب از نیروی انسانی و فنی در دهه ۱۳۵۰ ایجاد شدند. هدف این پژوهش بررسی نقش شرکت های تعاونی تولید در وضعیت اقتصادی برنجکاران استان گیلان است که می تواند باعث افزایش درآمد برنجکاران و پایداری در فرایند تولید برنج گردد.این تحقیق از نوع توصیفی و علی-مقایسه ای است. ابزار اصلی جمع آوری اطلاعات مورد نیاز این تحقیق پرسشنامه می باشد و داده ها با استفاده از نرم افزارSPSSتحت ویندوز مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. روایی صوری پرسشنامه را استادان دانشگاه و کارشناسان وزارت جهاد کشاورزی بررسی و تایید کردند. جهت آزمون پایایی ابزار، ضریب آلفای کرونباخ=۰/۸۸ محاسبهگردید. جامعه آماری مورد مطالعه ۳۰۰ نفر از کشاورزان برنجکار شامل ۱۵۰ نفر از اعضای تعاونی های تولید و ۱۵۰ نفر ازبرنجکار غیر عضو بود هاند که در سال زراعی۸۸-۸۷ به کشت برنج اشتغال داشت هاند.در تجزیه و تحلیل داده ها از آمار تحلیلیآزمونTو ضریب همبستگی مورد بهره برداری قرار گرفت . عمده ترین نتایج حاصل از تحقیق نشان میدهد که تعاونیهای تولید روستایی در خصوص استفاده بهینه از اراضی کشاورزی ، افزایش تولید محصول برنج ، کاهش هزینه تولید و افزایش دانش فنی برنجکار از لحاظ آماری تأثیر گذار بوده اند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.