مقاله تاثیر قارچ های میکوریز و سطوح مختلف فسفر بر عملکرد و مقدار اسانس نعناع فلفلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر قارچ های میکوریز و سطوح مختلف فسفر بر عملکرد و مقدار اسانس نعناع فلفلی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر قارچ های میکوریز و سطوح مختلف فسفر بر عملکرد و مقدار اسانس نعناع فلفلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر قارچ های میکوریز و سطوح مختلف فسفر بر عملکرد و مقدار اسانس نعناع فلفلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر قارچ های میکوریز و سطوح مختلف فسفر بر عملکرد و مقدار اسانس نعناع فلفلی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور بررسی اثر قارچ های میکوریز آربوسکولار و سطوح مختلف فسفر بر روی عملکرد و مقدار اسانس گیاه نعناع فلفلی انجام شد. این آزمایش در سال ۱۳۸۸ در ساختمان ایستگاه هواشناسی شبستر واقع در ۲ کیلومتری جنوب شهرشبستر انجامگرفت. دراین پژوهش تیمارها عبارتند ازتلقیح ریشه گیاهان با سه گونه قارچ میکوریز به نامهایGlomus versiformeG.intraradices و G.etunicatumدر دو نوع خاک استریل و غیراستریل که به ازای هر کیلو گرم خاک مقدار ۱۵ گرم مایه تلقیح قبل از کاشت به خاک اضافه شد. همچنین با کاربرد فسفر در سه سطح۰، ۷۵ و ۱۵۰ کیلوگرم در هکتار در سه تیمار جداگانه که در مجموع ۹ تیمار وجود داشت . آزمایش بصورت طرح بلوکهای کامل تصادفی با ۹ تیمار در ۴ تکرار اجرا شد. نتایج نشان داد که تیمار هایی که در طول دوره رشد سطوح فسفر ۱۰۰ و ۷۵ کیلوگرم را دریافت کرده بودند نسبت به شاهد و تیمار های میکوریزی از لحاظ عملکرد، وزن خشک، مقدار اسانس و میزان فسفر برتری داشتند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.