مقاله تعیین معیارهای کیفی میوه سیب در منطقه سمیرم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین معیارهای کیفی میوه سیب در منطقه سمیرم دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین معیارهای کیفی میوه سیب در منطقه سمیرم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین معیارهای کیفی میوه سیب در منطقه سمیرم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین معیارهای کیفی میوه سیب در منطقه سمیرم :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

کشور ایران به علت برخورداری از شرایط مناسب آب و هوایی مساعد از نظر تولیدات باغبانی استعداد بسیار بالایی برای تولید و صادرات دار د، ولی در حال حاضر با وجود بازارهای قابل دسترس وسیع در منطقه وتمایل بازرگانان برای خرید محصولات باغی ایران ، به علت عدم رعایت اصول مصرف بهینه آب وکود و در نتیجه پایین بودن خاصیت انبارمانی و نبود استاندارد های کیفی(Codexدر میوه ها، کیفیت محصولات تولیدی اغلب پایین و غیر قابل رقابت با محصولات باغی کشورهای پیشرفته می باشد. سیب درختی از جمله محصولات باغی می باشد که به لحاظ قرارگ رفتن در گروه میوه های انباری ، از قابلیت صادرات خوبی برخو ردار است ، لذا در برنامه های افزایش تولید ، همواره بایستی پایش کیفیت این محصول مد نظر قرار گیرد تا افزایش تولید به بهای کاهش کیفیت تمام نشود . در این راستا به منظور دستیابی به شاخصهای مطلوب کیفی و افزایش عملکرد ضمن بهبود کیفیت میوه، دو باغ با عملکرد پایین و سه باغ با عملکرد بالا و مدیریت نسبتاً مطلوب از بین باغهای سیب شهرستان سمیرم گزینش و در سال اول با انتخاب تعداد ۲۰ درخت برای هر یک از دو رقم سیب قرمز (رد دلیش ز) و سیب زرد (گلدن دلیشز) در هر باغ ، تنها به نمونه برداری از آب ، خاک، گیاه و میوه و تکمیل فرمهای م ربوط به نحوه مدیریت باغ اکتفا گردید و اطلاعات لازم از این طریق بدست آمد . در سال دوم با تقسیم درختان انتخابی به دو قسمت شاهد و تیمار شده با بکارگیری مدیریت بهینه مصرف آب و عناصر غذایی با روشهای مختلف در قسمت تیمار شده ، مجدداً اندازه گیریهای مربوط نظیر سال قبل در هر دو قسمت انجام گردید . براساس نتایج حاصله از انجام تجزی ه ه ا ب ر روی نمون ههای برگ ، میوه و انداز ه گیری شاخصهای کیفی قبل و بعد از ۲۱۰ روز انبارداری میوه در سردخانه و تجزیه و تحلیل نتایج،در نهایت معیارهای کیفی مطلوب برای میوه سیب در منطقه سمیرم معرفی گردید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.