مقاله تولید پایدار برنج با کاهش مصرف آب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید پایدار برنج با کاهش مصرف آب دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید پایدار برنج با کاهش مصرف آب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید پایدار برنج با کاهش مصرف آب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید پایدار برنج با کاهش مصرف آب :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

در جهت بررسی کاهش مصرف آب به وسیله تعیین زمان مناسب خشکی دادن بعد از مرحله گلدهی در برنج، آزمایشی در سال زراعی ۱۳۸۷ در مزرعه آزمایشی ایستگاه تحقیقات برنج کشور( رشت) به صورت فاکتوریل و در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار اجرا گردید. فاکتور اول شامل ارقام برنج (خزر ، سپیدرود ، حسنی و بینام ) و فاکتور دوم شامل زمان خشکی دادن (یک، دو و سه هفته بعد از گلدهی) بود. نتایج حاصل از تجزیه واریانس، در اکثر صفات مورد بررسی از نظر تأثیر دو فاکتور ارقام و سطوح مختلف قطع آبیاری اختلاف معنی داری را در سطح احتمال ۱% نشان داد. رقم سپیدرود با عملکرد دانه ۵۶۳۵/۸ کیلوگرم در هکتار نسبت به سایر ارقام و زمان خشکی دادن یک هفته بعد از گلدهی با عملکرد دانه ۴۰۴۳/۸ کیلوگرم در هکتار نسبت به دیگر زمانها برتری نشان داد. در میان اثرات متقابل، اثر متقابل رقم سپیدرود به همراه زمان خشکی دادن سه هفته بعد از گلدهی با ۶۰۰۰ کیلوگرم در هکتار عملکرد دانه نسبت به سایر تیمارها برتری نشان داد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.