مقاله ثأثیر مدیریت آبیاری در مراحل گلدهی و میوه نشینی نخل خرما بر بهر هوری آب و کیفیت محصول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ثأثیر مدیریت آبیاری در مراحل گلدهی و میوه نشینی نخل خرما بر بهر هوری آب و کیفیت محصول دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ثأثیر مدیریت آبیاری در مراحل گلدهی و میوه نشینی نخل خرما بر بهر هوری آب و کیفیت محصول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ثأثیر مدیریت آبیاری در مراحل گلدهی و میوه نشینی نخل خرما بر بهر هوری آب و کیفیت محصول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ثأثیر مدیریت آبیاری در مراحل گلدهی و میوه نشینی نخل خرما بر بهر هوری آب و کیفیت محصول :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

نخل خرما اگرچه از زمره گونه های متحمل به خشکی است، لیکن برای تولید محصول اقتصادی نیاز به آب کافی وآبیاری به موقع در دوره رشد دارد. از سوی دیگر با توجه به متفاوت بودن نیاز آبی در مراحل مختلف رشد نخل خرما، شناخت مراحل حساس به کمبود آب به منظور برنامه ریزی و مدیریت آبیاری و جلوگیری از وارد آمدن صدمه و خسارت به رشد و عملکرد محصول از اهمیت بسزایی برخوردار است. بدین منظور این تحقیق در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با پنج تیمار آبیاری پس از ۵۰ ، ۱۰۰ ، ۱۵۰ و ۲۰۰میلی متر تبخیر تجمعی از تشت کلاسAبا میزانمعادل ۱۰۰ درصد نیاز آبی گیاه و آبیاری پس از ۲۰۰ میلی متر تبخیر تجمعی از تشت کلاسA با میزان معادل۵۰ درصد نیاز آبی گیاه در مراحل گلدهی و میوه نشینی در چهار تکرار اجرا گردید. آب م ورد نیاز تیمارها بر اساس روش تشت تبخیر برآورد و کنترل شد. عملکرد و خصوصیات کمی و کیفی میوه ها از قبیل وزن، طول، قطر، حجم، درصد رطوبت، اسیدیته، مواد جامد محلول، قند کل و میزان عناصر معدنی ازت، فسفر و پتاسیم در تیمارهای مورد آزمایش اندازه گیری شدند. نتایج نشان داد تأثیر تیمارهای آبیاری بر وزن میوه، قطر میوه، عملکرد نخل و بهره وری آب در سطح احتمال ۵ درصد معنی دار بوده است. بیشترین وزن میوه، قطر میوه، عملکرد و بهر ه وری آب با آبیاری پس از۵۰میلی متر تبخیر تجمعی از تشت کلاس Aبا میزان معادل ۱۰۰ درصد نیاز آبی گیاه به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.