مقاله راهکارهای کاربردی تغذیهای در بهبود ترکیب اسیدهای چرب غیر اشباع گوشت در نشخوارکنندگان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله راهکارهای کاربردی تغذیهای در بهبود ترکیب اسیدهای چرب غیر اشباع گوشت در نشخوارکنندگان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله راهکارهای کاربردی تغذیهای در بهبود ترکیب اسیدهای چرب غیر اشباع گوشت در نشخوارکنندگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله راهکارهای کاربردی تغذیهای در بهبود ترکیب اسیدهای چرب غیر اشباع گوشت در نشخوارکنندگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله راهکارهای کاربردی تغذیهای در بهبود ترکیب اسیدهای چرب غیر اشباع گوشت در نشخوارکنندگان :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به دلیل استفاده از کنسانتره برای افزایش بازده تولیدی در حیوانات سبب افزایش میزان اسیدهای چرب اشباع میشود که برای سلامت عمومی انسان مضر باشند. با این وجود با اعمال روش های کاربردی در تغذیهای در بعد اصلاح روشهای مکملسازی منابع چربی در تغذیه نشخوارکنندگان میتوان باعث بهبود کیفیت گوشت تولیدی از طریق بهبود ترکیب اسید چرب غیر اشباع شد که اثرات مفیدی بر سلامت عمومی (نظیر بهبود عوارض قلبی- عروقی، کاهش توده بافت چربی در انسان و دام، بهبود در پاسخ ایمنی بدن و;) داشته باشند. از جمله روش های تغذیهای، میتوان به استفاده از منابع گیاهی، مکملسازی چربی و اسید چرب و استفاده از منابع تولید CLAمیتوان نام برد. با این حال استفاده از منابع گیاهی به خصوص استفاده از علوفه تازه سبب بهبود نسبتP:Sو کاهشn-6:n-3 PUFA شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.