مقاله شناسایی،حفاظت و استفاده از پتانسیل ژرم پلا سم های گیاهی روشی مناسب برای تولید محصول سالم درکشاورزی پایدار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی،حفاظت و استفاده از پتانسیل ژرم پلا سم های گیاهی روشی مناسب برای تولید محصول سالم درکشاورزی پایدار دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی،حفاظت و استفاده از پتانسیل ژرم پلا سم های گیاهی روشی مناسب برای تولید محصول سالم درکشاورزی پایدار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی،حفاظت و استفاده از پتانسیل ژرم پلا سم های گیاهی روشی مناسب برای تولید محصول سالم درکشاورزی پایدار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی،حفاظت و استفاده از پتانسیل ژرم پلا سم های گیاهی روشی مناسب برای تولید محصول سالم درکشاورزی پایدار :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

در کشاورزی پایداراستفاده از پتانسیل های منایع گیاهی در برنامه های به زراعی و به نژادی جهت تولید محصو ل سالم، کاهش خطر سموم شیمیایی و رعایت مسائل زیست محیطی نقش بسیار بارزی دارد. برای استفاده از این منبع خدادادی در زیر بخش باغبانی دراستان اصفهان در دو دهه گذشته در قالب چند پروژه تحقیقاتی گونه ها ی وحشی و ارقام محلی درختان میوه مختلف موجود در استان اصفهان شناسایی و مورد بهره برداری قرار گرفتند. برای این منظور در هر پروژه کل سطح استان به چهار منطقه تقسیم گردید و هر سال با مراجعه به یکی از این مناطق با کمک کارشناسان خیره محلی گونه ها و ارقام محلی درختان میوه موجود در این مناطق شناسایی و خصوصیات فنومورفولوژیکی و پومولوؤی، مشخصات گیاه شناسی، صفات رویشی و زایشی و پتانسیل ها و موارد کاربرد آن ها در صنعت میوه کاری طی مراحل مختلف و با نمونه برداری از تمامی اعضا و اندام های مختلف این گیاهان بر اساس آزمون های DUS و دیسکریپتور مخصوص هر یک از گونه هایگیاهیUPOV) مورد مطالعه قرار گرفتن د . براساس مطالعات انجام شده در محصول آلبالو ۲ گونه وحشی و ۷ رقم آلبالوی محلی، درمحصول به یک گونه و ۱۴ ژنوتیپ مختلف محلی با خصوصیات متفاوت، در محصول گلابی، ۳ گونه وحشی و ۲۰ رقم محلی، در مح صول بادام، ۶ گونه وحشی و ۳۰ رقم محل ی، در گردو ۶۵ ژنوتیپ، عناب ۶ ژنوتیپ و در زرشک ۲ گونه وحشی ۳ژنوتیپ محلی با خصوصیات و پتانسیل های متفاوت شناسایی گردید. از گونه های وحشی شناسایی شده برای تولید پایه جهت تکثیر درختان میوه، انتقال ژن های مقاومت به ارقام تجاری تحت کشت و حساس از طریق اجرای برنامه های به نژادی و از ارقام محلی دارای پتانسیل تولید محصول بالا با کیفیت مناسب جهت انتخاب ارقام جدید برای احداث باغ هی جدید توصیه به استفاده شده است..

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.