مقاله شیوع آلودگیهای باکتریایی و قارچی عسلهای تولید شده در مزارع زنبورداری مناطق مختلف استان اردبیل وارتباط آن با فاضلاب استخرهای آبگرم معدنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شیوع آلودگیهای باکتریایی و قارچی عسلهای تولید شده در مزارع زنبورداری مناطق مختلف استان اردبیل وارتباط آن با فاضلاب استخرهای آبگرم معدنی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شیوع آلودگیهای باکتریایی و قارچی عسلهای تولید شده در مزارع زنبورداری مناطق مختلف استان اردبیل وارتباط آن با فاضلاب استخرهای آبگرم معدنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شیوع آلودگیهای باکتریایی و قارچی عسلهای تولید شده در مزارع زنبورداری مناطق مختلف استان اردبیل وارتباط آن با فاضلاب استخرهای آبگرم معدنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شیوع آلودگیهای باکتریایی و قارچی عسلهای تولید شده در مزارع زنبورداری مناطق مختلف استان اردبیل وارتباط آن با فاضلاب استخرهای آبگرم معدنی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

عسل به عنوان یک منبع مهم وجود برخی از قارچها و باکتری ها بوده و نوروتوکسین های حاصل از برخی از آنها در افراد بالغ مسمومیت های غذایی و بوتولیسم و در افراد کم سال، فلج شل عضلات و مرگ را باعث می شوند. استان اردبیل به چشمه- های آب گرم معدنی اشتهار داشته و نیز در زمره یکی از مهمترین استان های تولید کننده عسل کشور به شمار میرود. مطالعه و مقایسه شیوع آلودگی های قارچی و باکتریایی عسل تولیدی در مزارع مناطق مختلف استان اردبیل و ارتباط آن با دفع نامناسب فاضلاب استخرهای آبگرم معدنی برای ۳ شهر دارای چشمههای آبگرم معدنی و ۵ شهر بدون چشمه معدنی صورت گرفت. بررسی آلودگی های قارچی و باکتریایی بر روی ۲۷۰ نمونه عسل که در شرایط استریلیزه جم عآوری شده بودند با استفاده از محیط کشتهای عمومی و اختصاصی و همچنین مطالعات میکروسکوپی الکترونی نگارهSEM)انجام یافت و مشخص شد که از کل نمونه ها، ۳۱ نمونه یا۱۱/۵%دارای آلودگی قارچی بودند و ۶۴ نمونه یا۲۳/۳% نمونهها آلودگی های باکتریایی، اعم از هوازی و بیهوازی داشتند. بیشترین میزان آلودگیهای باکتریایی و قارچی عسل های تولیدی، مربوط به سه شهرستان مشکین شهر، سرعین و کوثر بوده که درصد آلودگی هرکدام از شهرستانهای مذکور نسبت به تعداد عسلهای جمعآوری شده از مزارع تولید عسل آن شهرستانها، به ترتیب ۴۷/۱%، ۴۵/۵% و ۳۷/۵% است که علت آن رطوبت بالا، وجوداستخرهای آبگرم و عدم دفع مناسب فاضلاب و رهاسازی آن در محیط میباشد که آلودگی منتقله را به خاک و مواد غذایی افزایش میدهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.