مقاله بررسی تجمع نیترات در خربزه بر اثر مصرف کودهای ازته


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تجمع نیترات در خربزه بر اثر مصرف کودهای ازته دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تجمع نیترات در خربزه بر اثر مصرف کودهای ازته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تجمع نیترات در خربزه بر اثر مصرف کودهای ازته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تجمع نیترات در خربزه بر اثر مصرف کودهای ازته :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

با توجه به اثرات چشمگیری که ازت بر روی رشد رویشی گیاهان خصوصا سبزی و صیفی جات دارد. کشاورزان همواره مقادیر زیادی کودهای ازته را برای دستیابی به عملکرد بالا مصرف می نمایند. ازت زیاد در خاک سبب جذب زیاد آن توسط ریشه و درنتیجه تجمع ازت به صورت نیترات در برگها و اندامهای سبز گیاه و میوه می شود. وجود نیترات زیاد در محصولات خوراکی خسارات زیادی را برانسان و حتی جانواران وارد می نماید. نیترات در سیستم گوارشی انسان با یک نوع از اسید های آمینه ترکیب و تبدیل به نیتروزآمین که یک ماده سرطان زا است می شود.در این بررسی تجمع نیترات در محصول خربزه در مزارع استان خراسان رضوی شامل شهرستانهای مشهد، تربت جام، خواف ،تایباد،سرخس ،وصالح آباد انجام شده است . نمونه ها باتوجه به اهمیت و سطح زیرکشت محصول درهر شهرستان انتخاب و مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته است. این بررسی در طی دوسال (سال ۱۳۸۷ و ۱۳۸۸ ) انجام یافته، ضمناً اطلاعات ، سوابق کشت و نهاده های مصرفی، رقم کشت، آبیاری و ; هریک از مزارع جمع آوری شده است. نمونه ها از مزارع تهیه و جهت آنالیز به آزمایشگاه خاکشناسی ارسال و درنهایت نتایج حاصله با حدود مجاز نیترات محصول خربزه و میزان مصرف کود ازته مورد ارزیابی و مقایسه قرار گرفت ،نتایج حکایت از آن دارد که در مزارعی که مصرف کود ازته در حد متعارف و مطابق با نیاز واقعی و آزمون خاک مصرف شده است تجمع نیترات خیلی کم عموم ا کمتر از ۱۰۰ و مزارعی که مصرف کود ازته بیشتر از ۴۰۰ کیلو گرم بوده تجمع نینرات تا چند برابر افزایش نشان می دهد. کمترین میزان نیترات تحمع یافته در میوه تازه ۴۸ ( با مصرف ۲۰۰ کیلو گرم کود اوره) بیشترین آن ۵۰۹ میلی گرم بر کیلوگرم(با مصرف ۴۵۰ کیلو گرم کود اوره) گزارش شده است. که عموماً میزان نیترات بیشتر از حدمجاز می باشد. نتایج حکایت از آن دارد که تجمع نیترات در خربزه مزارع استان خراسان رضوی بعضا زیاد ولی عمومااز این نظر کیفیت خربزه تولیدی جهت مصرف با محدودیت خاصی مواجه نیست.که گزارش تفصیلی آن به شرح این مقاله ارائه می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.