مقاله بررسی جایگاه کشت دوم در کشاورزی پایدار و دستیابی به تولید محصول سالم در استان گیلان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی جایگاه کشت دوم در کشاورزی پایدار و دستیابی به تولید محصول سالم در استان گیلان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی جایگاه کشت دوم در کشاورزی پایدار و دستیابی به تولید محصول سالم در استان گیلان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی جایگاه کشت دوم در کشاورزی پایدار و دستیابی به تولید محصول سالم در استان گیلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی جایگاه کشت دوم در کشاورزی پایدار و دستیابی به تولید محصول سالم در استان گیلان :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

در استان گیلان ۲۳۰ هزار هکتار اراضی کشت برنج وجود دارد که تنها در ۴۰۵۰۰ هکتار آن کشت دوم صورت میگیرد . در استان مزبور به علت محدود بودن زمینهای قابل کشت، میتوان با افزایش تعداد دفعات کشت به دلیل وجود شرایط اکولوژیکی مناسب، کشت دوم یا همان کشت بعد از برداشت برنج را به عنوان یک راهکار در جهت کشاورزی پایدار و همچنین افزایش تولید به کشاورزان توصیه نمود که با استفاده از عامل زمان میتوانند بدون متحمل شدن هزینههای اضافی و با استفاده نهادههای موجود تولید بیشتری نمایند. از این رو تناوب در کشت نه تنها موجب ضعف خاک نمی شود بلکه از اصول کشت پایدار بوده و استفاده از بقولات بعنوان کشت دوم در تناوب، موجب کاهش مصرف کودها و سموم شیمیایی و در نتیجه حفظ محیط زیست می شود. کشت دوم همچنین موجب کنترل آفات و بیماری ها و برخی علفهای هرز و تقویت زمین شده و علاوه بر بهبود وضع اقتصادی کشاورزان فواید مهم و متعددی را دارا میباشد. تحقیق حاضر از لحاظ هدف کاربردی و از لحاظ روش گردآوری دادهها جزء تحقیقات توصیفی از نوع پیمایشی – همبستگی میباشد. جامعه آماری تحقیق شامل تمامی کشاورزان استان گیلان است که اقدام به انجام کشت دوم کردهاند. در این تحقیق از روش نمونهگیری خوشهای چند مرحلهای و سپس نمونهگیری سیستماتیک استفاده گردیده است. نتایج حاصل از آزمونهای همبستگی نشان داد که بین کشت دوم و متغیرهای مستقل استفاده بهینه از عوامل تولید،حفاظت خاک و مدیریت آب و انطباق با امکانات کشاورزی موجود، ، کاهش آفات، رابطه مثبت و معنیداری با کشت دوم نشان دادند. نتایج تحلیل عاملی حاکی از آن است که ۹ عامل ۶۹ درصد واریانس کل متغیرهای مربوط به جایگاه توسعه کشت دوم در دستیابی به کشاورزی پایدار را تبیین میکنند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.