مقاله بررسی عوامل موثر بر نگرش کشاورزان شهرستان جیرفت نسبت به کشاورزی پایدار(مطالعه موردی تولید کنندگان ذرت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عوامل موثر بر نگرش کشاورزان شهرستان جیرفت نسبت به کشاورزی پایدار(مطالعه موردی تولید کنندگان ذرت دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عوامل موثر بر نگرش کشاورزان شهرستان جیرفت نسبت به کشاورزی پایدار(مطالعه موردی تولید کنندگان ذرت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل موثر بر نگرش کشاورزان شهرستان جیرفت نسبت به کشاورزی پایدار(مطالعه موردی تولید کنندگان ذرت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عوامل موثر بر نگرش کشاورزان شهرستان جیرفت نسبت به کشاورزی پایدار(مطالعه موردی تولید کنندگان ذرت :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

در راستای دستیابی به پایداری در نظامهای زراعی سنجش نگرش کشاورزان نسبت به کشاورزی پایدار و بررسی عوامل موثربر نگرش آنها، ضمن آگاهی از وضعیت نگرش کشاورزان نسبت به مبحث پایداری میتواند به عنوان راهکاری جهت سیاستگزاری در راستای رشد پایداری سیستمهای زراعی مد نظر قرار گیرد. لذا تحقیق حاضر با هدف ارزیابی نگرش ذرتکاران شهرستان جیرفت نسبت به کشاورزی پایدار در سال زراعی۸۸-۸۷ صورت پذیرفته است. به منظور دستیابی به داده-ها و اطلاعات مورد نیاز، تعداد ۸۷ پرسش نامه بر اساس روش نمونهگیری کاملاً تصادفی بین کشاورزان ذرتکار توزیع و جمع آوری گردید. پایایی گویههای سنجش نگرش به کشاورزی پایدار بر اساس ضریب آلفای کرونباخ برآورد شده ۰/۸۲ مورد تأیید قرار گرفت. بر اساس نتایج تحقیق میانگین امتیاز نگرش نسبت به کشاورزی پایدار در کشاورزان ذرتکار شهرستان جیرفت بترتیب برابر ۳۷/۷ میباشد که حدود ۸۱ درصد نمونه مورد مطالعه امتیاز کمتر از میانگین دارند. نتایج نشان داد بترتیب ۵۸/۸ ، ۲۲/۷ ، ۱۲/۳ و ۶/۲ درصد نمونه مورد مطالعه در طبقات با نگرش منفی، نسبتاً منفی، نسبتاً مثبت و مثبت قرارمیگیرند که این آمار نشان دهنده غالب بودن نگرش منفی نسبت به کشاورزی پایدار در میان تولیدکنندگان ذرت شهرستان جیرفت میباشد که این مطلب در نهایت میتواند منجر به ناپایداری سیستمهای زراعی گردد. بر اساس نتیجه مدل رگرسیونی برآورد شده مشخص شد متغیرهای تعداد شرکت در کلاسهای ترویجی، مشارکت اجتماعی سن و فاصله از مرکز تحقیقات مجموعاً ۴۸ درصد تغییرات متغیر امتیاز نگرش نسبت به کشاورزی پایدار را در نمونه مورد مطالعه توضیحمیدهند. بر اساس نتایج تحقیق وضعیت نگرش کشاورزان ذرتکار شهرستان جیرفت در وضعیت نامناسبی قرار دارد که بایستی از سوی مسئولان کشاورزی منطقه فوق مورد توجه قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.