مقاله بسته بندی های نوین و سلامت غذا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بسته بندی های نوین و سلامت غذا دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بسته بندی های نوین و سلامت غذا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بسته بندی های نوین و سلامت غذا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بسته بندی های نوین و سلامت غذا :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

استفاده از بسته بندی، یکی از عوامل کاهش ضایعات محصولات غذایی و کشاورزی است. امروزه کاربرد بسته بندی های فعال و هوشمند به منظور افزایش ایمنی و کیفیت غذا، به تاخیر انداختن فساد، افزایش طول عمر انبار مانی و نگهداری و حفظ اثرات مثبت فرایند روی غذا رو به افزایش است. اساس این نوع بسته ها تعامل هدفمند میان ماده غذایی و محیط اطراف است که با تلفیق سه علم فیزیک، شیمی و کشاورزی درسایه ایجاد تعادل در شرایط درونی و بیرونی غذای خود، خصوصیات فیزیکو شیمیایی و زیستی آنرا ارتقاء داده و عمرنگهداری و ایمنی غذا را افزایش می دهند. در این تحقیق به بررسی برخی خصوصیات و کاربرد های بسته بندی های نوین در نگهداری محصولات خام کشاورزی پرداخته شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.