مقاله بررسی اثر تنش شوری بر روی برخی از صفات کیفی دانه در ده رقم گندم دوروم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر تنش شوری بر روی برخی از صفات کیفی دانه در ده رقم گندم دوروم دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر تنش شوری بر روی برخی از صفات کیفی دانه در ده رقم گندم دوروم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تنش شوری بر روی برخی از صفات کیفی دانه در ده رقم گندم دوروم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر تنش شوری بر روی برخی از صفات کیفی دانه در ده رقم گندم دوروم :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور بررسی اثر تنش شوری بر روی برخی از صفات کیفی دانه در گندم دوروم، آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک کامل تصادفی با دو عامل در سه تکرار اجرا شد. این صفات شامل، میزان پروتئین، کربوهیدرات، گلوتن، فسفر و میزان بتاکاروتن بود. عامل اول شامل شوری با سه سطح شاهد، ۶۰ و ۱۲۰ میلی مولار غلظت نمک طعام و عامل دوم شامل ده رقم گندم دوروم به نامهای Haurani ،KDM ،KND1000 ،۶۱۱۳۰ ،C1351 ،۶۰۵ ،۷۱۱۳۵ ،PGS ،Boomerو۱۲۵۲G بود. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که اثر متقابل شوری در رقم در مورد همه صفات به جز میزان بتا کاروتن معنیدار بود. نتایج مقایسه میانگین نشان داد که با افزایش سطح شوری، میزان پروتئین، میزان کربوهیدرات و میزان گلوتن افزایش و میزان فسفر، کاهش پیدا کرد. با توجه به نتایج جدول مقایسه میانگین، رقم ۷۱۱۳۵ و سپس، رقم ۶۱۱۳۰ در شرایط تنش شوری، بیشترین میزان ترکیبات را در دانه های خود ذخیره کردند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.