مقاله بررسی امکان استفاده از لیگنین در تغذیه دام و طیور به عنوان یک آنتی بیوتیک بیولوژیک در سیستم دامپروری ارگانیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی امکان استفاده از لیگنین در تغذیه دام و طیور به عنوان یک آنتی بیوتیک بیولوژیک در سیستم دامپروری ارگانیک دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی امکان استفاده از لیگنین در تغذیه دام و طیور به عنوان یک آنتی بیوتیک بیولوژیک در سیستم دامپروری ارگانیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان استفاده از لیگنین در تغذیه دام و طیور به عنوان یک آنتی بیوتیک بیولوژیک در سیستم دامپروری ارگانیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی امکان استفاده از لیگنین در تغذیه دام و طیور به عنوان یک آنتی بیوتیک بیولوژیک در سیستم دامپروری ارگانیک :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

با ممنوعیت استفاده از مواد افزودنی خصوصاً آنتی بیوتیک_ها در تغذیه دام و طیور در سیستم های دامپروری ارگانیک با کاهش تولید و عملکرد مواجه هستیم, لذا جهت افزایش بازدهی این سیستمهای پرورشی باید از روشهای نوین و سازگار با طبیعت (ارگانیک ) جهت افزایش عملکرد استفاده کرد. در سالهای اخیر محققان مشاهده کردند که استفاده از لیگنین خالص در تغذیه دام و طیور باعث افزایش تولید وسلامت آنها می شود. از طرفی هرساله در دنیا حدود ۱۰۰ میلیون تن لیگنین خالص به عنوان محصول فرعی و پسماند کارخانجات تولید کاغذ تولید شده و اغلب سوزانده می شود. ترکیبات پلی فنولیک موجود در لیگنین باعث تجزیه وتخریب دیواره سلولی باکتریها می شوند. مطالعات آزمایشگاهیIn vitro انجام شده نشان میدهد ترکیبات فنولیک لیگنین باعثجلوگیری از رشد میکروارگانیسم های مثلBacillus licheniformis و Escherichia coliمیشود و مطالعات انجام شده در حیوان زنده In vivo نشان میدهد به کاربردن لیگنین در جوجه های گوشتی به میزان ۴۰ تا ۱۰۰ گرم در کیلوگرم ماده خشک جیره باعث کاهش غلظت اسیدهای چرب فرار در سکوم و روده بزرگ و میشود. محققان دریافتنداستفاده از ۳۰ گرم لیگنین در کیلوگرم ماده خشک جیره برهها , تاثیری برخوراک مصرفی روزانه ندارد ولی باعث بهبود ضریب تبدیل غذایی, و همچنین کاهش متان تولید شده در شکمبه میشود. لذا میتوان از لیگنین خالص به عنوان یک ماده افزودنی طبیعی در جیره دام وطیور استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.