مقاله بررسی تاثیر مایکوریزا بر خصوصیات کیفی گیاهان دارویی ریحان ، مرزه و بادرنجبویه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر مایکوریزا بر خصوصیات کیفی گیاهان دارویی ریحان ، مرزه و بادرنجبویه دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر مایکوریزا بر خصوصیات کیفی گیاهان دارویی ریحان ، مرزه و بادرنجبویه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر مایکوریزا بر خصوصیات کیفی گیاهان دارویی ریحان ، مرزه و بادرنجبویه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر مایکوریزا بر خصوصیات کیفی گیاهان دارویی ریحان ، مرزه و بادرنجبویه :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور مطالعه تاثیر دو نوع مایکوریزا برخصوصیات کمی سه گیاه دارویی ریحان، مرزه و بادرنجبویه ازمایشی در سال زراعی ۸۹-۸۸ در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در گلخانه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد اجرا شد. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که اعمال تیمارهای مایکوریزایی تاثیر معنی داری برصفات کیفی گیاهان مرزه، ریحان و بادرنجبویه داشت P0/05 چنانکه استفاده از دو نوع مایکوریزا باعث افزایش درصد اسانس گیاهان دارویی مذکور گردید و در بین تیمارهای ازمایش تیمار گیاه مرزه همراه با مایکوریزا نوع یک و تیمار گیاه بادرنجبویه بدون مایکوریزا به ترتیب بیشترین و کمترین درصد اسانس را دارا شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.