مقاله مطالعه تغییر پذیری مکانی – زمانی بارش در ایران با استفاده از داده های پروژه اقلیم شناسی بارش جهانی GPCP


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه تغییر پذیری مکانی – زمانی بارش در ایران با استفاده از داده های پروژه اقلیم شناسی بارش جهانی GPCP دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه تغییر پذیری مکانی – زمانی بارش در ایران با استفاده از داده های پروژه اقلیم شناسی بارش جهانی GPCP  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تغییر پذیری مکانی – زمانی بارش در ایران با استفاده از داده های پروژه اقلیم شناسی بارش جهانی GPCP،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه تغییر پذیری مکانی – زمانی بارش در ایران با استفاده از داده های پروژه اقلیم شناسی بارش جهانی GPCP :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

موضوع تغییر اقلیم و اثرات احتمالی آن بر روی بخشهای مختلف اقتصادی و اجتماعی بعنوان یکی از چالشهای فن آوری بشر مطرح می باشد. بررسی تعدادی از پارامترهای اقلیمی نظیر دما، رطوبت و بارندگی، الویت بیشتری نسبت به سایر پارامترها در بررسی و آشکارسازی تغییرات اقلیمی دارند. بارش را می توان یکی از عناصر پیچیده جو دانست که دارای تغییرات زمانی و مکانی قابل ملاحظه ای است. مطالعه بارش در روشهای سنتی، کاری زمان بر و پرزحمت است که استفاده از داده های ماهواره ای، نقش مهمی در این زمینه ایفا کندپروژه اقلیم شناسی بارش جهانیGPCP(پروژه بین المللی WMO /WCRP /GEWEX می باشد که از سال ۱۹۷۹ با هدف تخمین داده های دراز مدت بارش در سطح کره زمین آغاز گردید. تخمین داده های ماهانه میانگینبارش با ترکیبی از ماهواره های مایکروویوDMSP,SSM/Iو مادون قرمزNOAA,GMS,Meteosat,GOES به همراه داده های بیش از ۶۰۰۰ ایستگاه ثابت زمینی درآزمایشگاه جو ناسا تهیه می گردد. تفکیک مکانی این داده ها ۲۵×۲۵ می باشد. دراین مقاله به منظور مطالعه تغییر پذیری زمانی و مکانی بارش از داده های ماهانه پروژه اقلیم شناسی بارش جهانی GPCP طی یک دوره اماری ۳۰ ساله ۲۰۰۸-۱۹۷۹ استفاده شده است. با استفاده از داده هانقشه های توزیع مکانی زمانی بارش ماهانه فصلی ، سالانه و برروی ایران به کمک سامانه تحلیل و نمایش شبکه ای GRADS استخراج و تغییرات مکانی وزمانی بارش در سه مقیاس ماهانه فصلی، سالانه بررسی گردیده است کم باران ترین و پرباران ترین دوره طی سالهای مورد نظر تع یین و چرخه های آن مورد مطالعه قرار گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.