مقاله بررسی تغییرات مکانی هدایت هیدرولیکی با استفاده از روش های کریجینگ و IDW (مطالعه موردی قسمتی از دشت شاوور استان خوزستان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات مکانی هدایت هیدرولیکی با استفاده از روش های کریجینگ و IDW (مطالعه موردی قسمتی از دشت شاوور استان خوزستان) دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات مکانی هدایت هیدرولیکی با استفاده از روش های کریجینگ و IDW (مطالعه موردی قسمتی از دشت شاوور استان خوزستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات مکانی هدایت هیدرولیکی با استفاده از روش های کریجینگ و IDW (مطالعه موردی قسمتی از دشت شاوور استان خوزستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات مکانی هدایت هیدرولیکی با استفاده از روش های کریجینگ و IDW (مطالعه موردی قسمتی از دشت شاوور استان خوزستان) :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

خصوصیات خاک از نقطه ای به نقطه دیگر تغییر می کند. شناخت این تغییرات جهت برنامه ریزی دقیق، مدیریت مزرعه،تعیین تناسب اراضی برای کشت و یا تعیین میزان آب لازم جهت آبشویی، تعیین الگوی کشت و پیش بینی عملکرد امری ضروری و اجتناب ناپذیر است. اغلب تخمین پارامترهای طرحهای آب وخاک با استفاده از روشهای ساده برآورد نقطه ای و یا با استفاده از روابط همبستگی انجام می شود. در روشهای کلاسیک به دلیل در نظر نگرفتن پراکنش نقاط و فاصله مکانی و یا زمانی آنها، امکان دستیابی به دقت مطلوب ، همیشه امکانپذیر نمی باشد. به نظر می رسد که تکنیک زمین آمار بتواند در این ز مینه موثر باشد. از مهم ترین این روش ها می توان به روش های تیسنTIN ،IDWکریجینگ و کوکریجینگ اشاره نمود. در این مقاله کاربرد دو روش زمین آماری (کریجینگ و IDW در برآورد هدایت هیدرولیکی قسمتی از دشت شاوور در استان خوزستان مورد بررسی قرار گرفته است. جمع بندی نتایج بدست آمده از تجزیه نیم تغییرنما و ارزیابی روشها در این تحقیق نشان داد نیم تغییر نمای ضر یب آبگذری خاک منطقه عموما از مدل خطی تبعیت می کند و بطور کلی نتایج حاصل از آنالیز نیم تغییرنمای ضریب آبگذری، همبستگی مکانی خوبی را برای ضریب آبگذری در منطقه مورد مطالعه نشان نداد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.