مقاله فرایند خشک کردن اسمزی ونقش پوشش های خوراکی در جذب مواد جامد و دفع رطوبت در نمونه های میوه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فرایند خشک کردن اسمزی ونقش پوشش های خوراکی در جذب مواد جامد و دفع رطوبت در نمونه های میوه دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فرایند خشک کردن اسمزی ونقش پوشش های خوراکی در جذب مواد جامد و دفع رطوبت در نمونه های میوه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فرایند خشک کردن اسمزی ونقش پوشش های خوراکی در جذب مواد جامد و دفع رطوبت در نمونه های میوه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فرایند خشک کردن اسمزی ونقش پوشش های خوراکی در جذب مواد جامد و دفع رطوبت در نمونه های میوه :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

فرایند خشک کردن اسمزی شامل تماس مستقیم بافت گیاهی یا جانوری با محلول هایپرتونیک است که منجر به انتقال آب از سراسر غشا نیمه تراوای مواد غذایی و انتقال ماده ی حل شده از محلول اسمزی به داخل ماده غذایی می شود فرایند اسمزی می تواند به عنوان یک فرایند اولیه قبل از فرایندهای متنوع از قبیل خشک کردن کامل ، پاستوریزاسیون و انجماد بکار برده شود خشک کردن اسمزی در محیطی فاقد اکسیژن در دمای متوسط انجام می گردد لذا در این شرایط ترکیبات حساس به حرارت نظیر ترکیبات طعمی رنگدانه ها و ویتامین ها کمتر دچار زوال و تجزیه می گردند خشک کردن اسمزی عموما شامل حذف مقدار قابل ملاحظه ایی آب کاهش ۴۰-۷۰% از رطوبت اولیه با جذب خیلی کمتر ماده حل شده محلول اسمزی است که این امر اساسا به محلول اسمزی و شرایط فرایند مربوط می شود ساختار ترکیب سلولی ماده غذایی و نیز غشا نیمه تراوا و اختلاف پتانسیل شیمیایی آب بین ماده غذایی و محیط اسمزی که نیرومحرکه برای فرایند اسمز است برروی خروج آب از ماده غذایی بسیار تاثیر گذار است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.