مقاله بهینه سازی فاکتورهای موثر در کاهش لیگنین الیاف خرما به روش تحلیل سطح


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی فاکتورهای موثر در کاهش لیگنین الیاف خرما به روش تحلیل سطح دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی فاکتورهای موثر در کاهش لیگنین الیاف خرما به روش تحلیل سطح  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی فاکتورهای موثر در کاهش لیگنین الیاف خرما به روش تحلیل سطح،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی فاکتورهای موثر در کاهش لیگنین الیاف خرما به روش تحلیل سطح :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

در دو دهه گذشته استفاده از الیاف لیگنوسلولزی برای تقویت بیوکامپوزیتها مورد توجه زیادی قرار گرفته است. در این تحقیق به منظور استفاده از الیاف خرما در ساخت بیوکامپوزیتهای سازگار با محیط زیست، با تیمار شیمیایی لیگنین موجود در الیاف کاهش داده شد. حجم محلول، غلظت محلول، دما و زمان متغیرات مستقلی هستند که در کاهش لیگنین در الیاف نقش دارند. آزمایشات براساس طرح مرکب مرکزی چرخشی با چهار فاکتور و هر یک از فاکتورها در پنج سطح انجام شد در نهایت به منظور بهینه سازی شرایط و فاکتورهای موثر در لیگنین زدایی از روش تحلیل سطح استفاده شد. براساس نتایج و بررسیهای بعمل آمده شرایط بهینه برای متغیرات مستقل حجم محلول۳۰/۹ میلی لیتر، غلظت محلول۷۵/۱۵% دما ۴۶/۵درجه و زمان ۶۳ دقیقه بدست آمد. در این شرایط درصد کاهشلیگنین ۴۸ % می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.