مقاله آیا استفاده از سالیسیلیک اسید می تواند گیاه گندم را نسبت به شوری مقاوم کند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آیا استفاده از سالیسیلیک اسید می تواند گیاه گندم را نسبت به شوری مقاوم کند دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آیا استفاده از سالیسیلیک اسید می تواند گیاه گندم را نسبت به شوری مقاوم کند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آیا استفاده از سالیسیلیک اسید می تواند گیاه گندم را نسبت به شوری مقاوم کند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آیا استفاده از سالیسیلیک اسید می تواند گیاه گندم را نسبت به شوری مقاوم کند :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

شوری یکی از بزرگترین مشکلات در حال گسترش در کشاورزی جهان است.امروزه اثبات شده که فیتوهورمونهایی مثل سالیسیلیک اسیدSA وترکیبات وابسته به آن در عکس العمل نسبت به شوری نقش مهمی بازی می کنند اما تاثیرات این ترکیبات بسته به غلظت SA مصرفی،گونه گیاهی و شرایط محیطی متفاوت است. در این پژوهش ما تاثیر غلظت های مختلف ۰)SA و ۰۱ و ۰۳ و ۰۵ و ۱میلی مولار)وغلظت های مختلف ۰)Nacl و ۷۵ و ۱۵۰ و ۲۲۵ میلی مولار)رابر روی گیاه گندم موردبررسی قرار دادیم.به این منظور آزمایشی در قالب طرح فاکتوریل کاملا تصادفی با ۳تکرار انجام گرفت. همراه با افزایش شوری مقدار تجمع مالون دآلدئید و سدیم ریشه افزایش معنی دار نشان دادند در حالی که که مقدار پتاسیم ریشه و پروتئین اندام هوایی کاهش معنی دار داشت.استفاده از سالیسیلیک اسید باعث تعدیل اثرات مضرشوری شد البته استفاده از غلظت های مختلف SA اثرات متفاوتی بر روی پارامترهای رشد اندازه گیری شده داشت حتی این تفاوت اثر در غلظت های متفاوت شوری نیز مشهود بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.