مقاله اتوآللوپاتی پسمانهای سورگوم جارویی و تأثیر آللوپاتیک آن بر گندم، جو و گوجه فرنگی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اتوآللوپاتی پسمانهای سورگوم جارویی و تأثیر آللوپاتیک آن بر گندم، جو و گوجه فرنگی دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اتوآللوپاتی پسمانهای سورگوم جارویی و تأثیر آللوپاتیک آن بر گندم، جو و گوجه فرنگی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اتوآللوپاتی پسمانهای سورگوم جارویی و تأثیر آللوپاتیک آن بر گندم، جو و گوجه فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اتوآللوپاتی پسمانهای سورگوم جارویی و تأثیر آللوپاتیک آن بر گندم، جو و گوجه فرنگی :
تعداد صفحات:۳
چکیده:
در این تحقیق اثر اتواللوپاتیک و آللوپاتیک عصاره آبی بقایای معمولی و سوخته سورگوم جارویی در دو سطح غلظت ۵۰ و%۱۰۰ ، نمونهبرداری شده بلافاصله و یک ماه بعد از برداشت بر جوانهزنی و رشد اولیه گندم، جو و گوجه فرنگی بررسی شد. طبق نتایج حاصله بقایای معمولی و سوخته، جوانهزنی و رشد اولیه گیاهان را به طور معنیداری کاهش دادند. خاصیت آللوپاتیک بقایای سوخته نسبت به بقایای معمولی کمتر بود. بقایای معمولی سبب افزایش وزن تر و بقایای سوخته سبب افزایش وزن خشک گیاهان شدند
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.