مقاله اثر آنزیم همی سل بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر آنزیم همی سل بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجه های گوشتی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر آنزیم همی سل بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر آنزیم همی سل بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر آنزیم همی سل بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

این آزمایش به منظور بررسی اثر آنزیم بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوج ههای گوشتی انجام شد. برای انجام آزمایش از ۱۸۰ قطعه جوجه گوشتی نژاد راس سویه ۳۰۸ که در قالب طرح کاملاً تصادفی به ۳ تیمار آزمایشی و ۵ تکرار در هر تیمار تقسیم گردیده بودند، استفاده شد.تیمارهای غذایی شامل سطوح صفر، ۵۰۰ و ۱۰۰۰ گرم بر تن آنزیم هم یسل بودند که به طور سرک به جیره بر پایه ذرت و سویا اضافه گردیدند.برای تعیین قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی از کسید تیتانیوم به عنوان نشانگر استفاده شد. اثر تیمارهای آزمایشی بر قابلیت هضم ایلئومی ماده خشک و ماده آلی معنی دار نشد ( ۰۵ / P>0 )، اما بالاترین و پایین ترین قابلیت هضم ایلئومی ماده خشک و ماده آلی بترتیب مربوط به تیمار حاوی۱۰۰۰ گرم بر تن آنزیم و تیمار شاهد بود. اثر تیمارهای آزمایشی بر قابلیت هضم ایلئومی چربی و پروتئین بود ( ۰۵ / P<0 ). بالاترین و پایین ترینقابلیت هضم ایلئومی چربی و پروتئین بترتیب مربوط به تیمار حاوی ۱۰۰۰ گرم بر تن آنزیم و تیمار شاهد بود. در کل افزودن آنزیم به جیره سبببهبود قابلیت هضم ایلئومی مواد گردید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.