مقاله بررسی آلودگیهای دریایی با استفاده از سنجنده های ماهواره ای (مطالعه موردی کشند قرمز سال ۱۳۸۷ در خلیج فارس و دریای عمان )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی آلودگیهای دریایی با استفاده از سنجنده های ماهواره ای (مطالعه موردی کشند قرمز سال ۱۳۸۷ در خلیج فارس و دریای عمان ) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی آلودگیهای دریایی با استفاده از سنجنده های ماهواره ای (مطالعه موردی کشند قرمز سال ۱۳۸۷ در خلیج فارس و دریای عمان )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آلودگیهای دریایی با استفاده از سنجنده های ماهواره ای (مطالعه موردی کشند قرمز سال ۱۳۸۷ در خلیج فارس و دریای عمان )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی آلودگیهای دریایی با استفاده از سنجنده های ماهواره ای (مطالعه موردی کشند قرمز سال ۱۳۸۷ در خلیج فارس و دریای عمان ) :

تعداد صفحات:۲۱

چکیده:

سنجنده های ماهواره ای یکی از مطمئن ترین ، ارزانترین و در دسترس ترین راههای پایش آلودگیهای دریایی است . اخیرا خلیج فارس و دریای عمان به دلیل تغییرات زیستی و محیطی که در آن حادث شده است شاهد وقوع آلودگیهای فراوانی از جمله ، آلودگی نفتی ، فلزات سنگین و شکوفایی های مضر جلبکی بوده است. وقوع کشند قرمز یا شکوفایی مضر جلبکی در پائیز و زمستان سال ۱۳۸۷ باعث به وجود آمدن عوامل ناشناخته زیادی در خلیج فارس و دریای عمان شد ، که اثرات مخربی بر شیلات ، آبزی پروری ، توریسم از بین نرفته است . و شرایط زیست محیطی منطقه داشت که هنوز برخی از اثرات آن کاملا این تحقیق به بررسی استفاده از سنجنده های ماهواره ای دریایی در مطالعه و پایش عوامل نامطلوب زیست محیطی می پردازد و به صورت خاص شکوفایی جلبکی سال ۱۳۸۷ را مورد بررسی قرار می دهد . در این تحقیق از داده های دو سنجنده MODIS و SeaWiFS جهت پایش عوامل زیست محیطی متناسب با کشند قرمز استفاده شده است . نتایج این تحقیق نشان می دهد که شکوفایی جلبکی به وجود آمده تحت تأثیر کاهش دما ، گردش آب و اثرات نامطلوب زیست محیطی ناشی از پساب صنایع و شهرها در نزدیکی سواحل خلیج فارس می باشد . همچنین از نتایج مفید این تحقیق تعیین طیفهای طول موجی متناسب جهت پایش بهتر دریا در خلیج فارس و دریای عمان است که استفاده از طیفهای طول موج بین ۴۵۰ تا ۵۵۰ نانومتر می تواند در تشخیص وجود آلودگی که به تغییر رنگ آب در دریاها می انجامد، موثر واقع شود. براساس این تحقیق، سطح گسترش پدیده کشند قرمز در خلیج فارس به حدود ۱۴۰۰۰۰ کیلومتر مربع و کل دریای عمان می رسد و میزان ماندگاری آن در این محدوده تا ۱۰ ماه می رسد که در بین شکوفاییهای جلبکی رخ داده در جهان یک رکورد محسوب می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.