مقاله بررسی میزان استقبال دانشجویان محیط زیست از نقش NGO ها یا تشکل های زیست محیطی در حفاظت و مدیریت پایدار محیط زیست ( مطالعه موردی: دانشجویان محیط زیست دانشگاه شهید چمران اهواز، دانشکده منابع طبیعی بهبهان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان استقبال دانشجویان محیط زیست از نقش NGO ها یا تشکل های زیست محیطی در حفاظت و مدیریت پایدار محیط زیست ( مطالعه موردی: دانشجویان محیط زیست دانشگاه شهید چمران اهواز، دانشکده منابع طبیعی بهبهان) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان استقبال دانشجویان محیط زیست از نقش NGO ها یا تشکل های زیست محیطی در حفاظت و مدیریت پایدار محیط زیست ( مطالعه موردی: دانشجویان محیط زیست دانشگاه شهید چمران اهواز، دانشکده منابع طبیعی بهبهان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان استقبال دانشجویان محیط زیست از نقش NGO ها یا تشکل های زیست محیطی در حفاظت و مدیریت پایدار محیط زیست ( مطالعه موردی: دانشجویان محیط زیست دانشگاه شهید چمران اهواز، دانشکده منابع طبیعی بهبهان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان استقبال دانشجویان محیط زیست از نقش NGO ها یا تشکل های زیست محیطی در حفاظت و مدیریت پایدار محیط زیست ( مطالعه موردی: دانشجویان محیط زیست دانشگاه شهید چمران اهواز، دانشکده منابع طبیعی بهبهان) :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

برای دستیابی به توسعه پایدار،حفاظت از منابع طبیعی شامل جنگل ها و مراتع به عنوان بستر توسعه و زیر بنای برنامه های سازندگی از اهمیت ویژه ای بر خوردار است.در این راستا نیاز به تشکل ها و ساختار های سازمان یافته مردمی به عنوان مکمل برنامه های وسیع و گسسترده دولت در امر حفاظت از منابع طبیعی به شدت احساس می شود تا به اتکاء به ارزش های فرهنگی ،اجتماعی و دینی حاکم بر جامعه و به دور از بورو کراسی های دست و پا گیر اداری بتواند انگیزه های والای حفاظت از منابع طبیعی را در بین اقشار مختلف جامعه شامل روستائیان،زنان، دانشجویان،دانش آموزان،دانش آموختگان منابع طبیعی دانشگاهها و ; تقویت نموده و مشارکت آنان را به این امر خطیر جلب نماید. این تحقیق به منظور آگاهی از میزان استقبال دانشجویان کارشناسی محیط زیست از تشکل های مردمی حفاظت از محیط زیست در دانشگاه شهید چمران اهواز، دانشکده منابع طبیعی بهبهان با روش پرسشنامه ای اجراء شد که برخی از نتایج آن به شرح زیر می باشد: ۸۴ %پاسخگویان زن و ۱۶% مرد بوده اند. ۲۰% دانشجویان کارشناسی سال اول، ۲۰% سال دوم ، ۲۰% سال سوم ، ۴۰% سال چهارم بوده اند. ۳۰% عضو تشکل های مردمی بوده اند. ۱۶% طریقه عضو شدن در NGO را می دانند . ۷۲% شناخت کمی نسبت به NGO ها دارند. ۷۳% کار NGOها را به میزان زیادی ضروری می دانند. ۵۵/۳% سازمان محبط زیست را برای مسئول بودن NGO ها مناسب تر می دانند . ۵۷% علاقه زیادی به عضویت در NGOها دارند. ۹% پاسخگویان سطح محلی، ۲۸% سطح منطقه ای ، ۲۶% سطح ملی و ۳۴% سطح بین المللی را برای این تشکل ها مناسب میدانند. ۵۳/۲% عدم آشنایی را مهمترین مشکل تشکل های مردمی حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی می دانند. ۹۲% حاضرند تا دیگران را برای عضو شدن در NGO تشویق کنند. در مجموع نتایج این تحقیق نشان میدهد که زمینه مناسب برای عضو شدن دانشجویان در تشکل های مردمی حفاظت از محیط زیست وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.