مقاله شناسایی و کدبندی بیوتاپ های ساحلی نواحی بین جزرومدی جنوب قشم (قشم تا سوزا) بر اساس مدل های استاندارد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی و کدبندی بیوتاپ های ساحلی نواحی بین جزرومدی جنوب قشم (قشم تا سوزا) بر اساس مدل های استاندارد دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی و کدبندی بیوتاپ های ساحلی نواحی بین جزرومدی جنوب قشم (قشم تا سوزا) بر اساس مدل های استاندارد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی و کدبندی بیوتاپ های ساحلی نواحی بین جزرومدی جنوب قشم (قشم تا سوزا) بر اساس مدل های استاندارد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی و کدبندی بیوتاپ های ساحلی نواحی بین جزرومدی جنوب قشم (قشم تا سوزا) بر اساس مدل های استاندارد :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

اگرچه نواحی ساحلی کمتر از ۱۵ % سطح زمین را اشغال می کنند بیش از ۶۰ % مردم جهان را در خود جای داده اند. این نواحی به عنوان منطقه اکوتون تعریف شده اند که شدت و آسیب پذیری بیشتری نسبت به دیگر اکوسیستم های خشکی دارند، در حقیقت هیچ قسمت دیگری از زمین به اندازه ساحل دینامیک نیست. افزایش فشار بر این مناطق می تواند سبب کاهش کیفیت زیستگاه ها و حتی از بین رفتن انواع زیستگاههای حساس شود. یکی از جدیدترین مدل ها برای طبقه بندی، سیستم طبقهبندی اکولوژیکی دریایی و ساحلی استاندارد CMECS است که هدف اصلی آن طبقهبندی واحد های اکولوژیکی (بیوتاپها) و زیستگاهی با یک شکل استاندارد ساده و بکارگیری واژگان رایج است. این تحقیق در راستای برنامههای راهبردی ملی شیلات و محیط زیست کشور و به منظور دستیابی به هدف کلی طبقهبندی وکدبندی ناحیه ساحلی از دیدگاه اکولوژیک بر اساس معیار های CMECS می باشد که با مطالعات کتابخانه ای، بررسیهای میدانی و تجزیه و تحلیل تصاویر ماهواره ای و نقشههای پوشش مکانی و بر اساس دو گروه از لایههای اطلاعاتی شامل اجزای ژئوموفولوژی سطح (SGC) 1 و اجزای پوششی زیستی (BCC) انجام گرفت که در نهایت زیستگاهها کدبندی شد. نتایج حاصل نشان میدهد که ۵۴ زیستگاه بر اساس طبقه بندی CMECS برای منطقه مورد بررسی شناسایی گردیده که این زیستگاهها در برگیرنده ۵ کد از سیستم کد بندی CMECS III میباشد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.