مقاله اثرات آللوپاتیک اسیدهای وانیلیک و بنزوئیک بر رشد گیاهچه های کلزا رقم طلایه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات آللوپاتیک اسیدهای وانیلیک و بنزوئیک بر رشد گیاهچه های کلزا رقم طلایه دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات آللوپاتیک اسیدهای وانیلیک و بنزوئیک بر رشد گیاهچه های کلزا رقم طلایه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات آللوپاتیک اسیدهای وانیلیک و بنزوئیک بر رشد گیاهچه های کلزا رقم طلایه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات آللوپاتیک اسیدهای وانیلیک و بنزوئیک بر رشد گیاهچه های کلزا رقم طلایه :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

از آنجائیکه ترکیبات فنلی به عنوان متابولیت های ثانویه گیاهی در کاهش محصولات کشاورزی نقش داشته و از جهت دیگر می توان از آنها در کنترل علفهای هرز، آفات و امراض استفاده نمود، در پژوهش حاضر اثرات آللوپاتیک دو ترکیب فنلی شامل اسید وانیلیک و اسید بنزوئیک بر جوانه زنی و رشد گیاهچه های گیاه روغنی کلزا ( Brassica napus ) مورد بررسی قرار گرفت. گیاهچه های ۷ روزه تحت تیمار غلظت های مختلف اسید وانیلیک و اسید بنزوئیک قرار گرفته و گیاهچه های ۱۴ روزه جهت اندازه گیری فاکتورهای رشد مورد بررسی قرار گرفتند. این ترکیبات تنها در غلظتهای بالا اثر کاهشی جزئی بر جوانه زنی اعمال نموده اند ، در حالیکه در حضور این دو ترکیب فنلی رشد گیاهچه ها به طور معنی داری کاهش نشان دادند. کاهش در رشد، در طول ریشه چه و ساقه چه و هم چنین در وزن تر و خشک، اتفاق افتاد. این ترکیبات فنلی در غلظتهای بالا سبب کاهش معنی داری در رشد ریشه چه گردید. در رابطه با وزن تر ساقه چه رقم طلایه اسید وانیلیک تنها در غلظت بالا کاهش معنی داری را سبب گردیده در حالیکه در حضور اسید بنزوئیک کاهش چندانی در وزن تر ساقه چه مشاهده نگردید. در مورد وزن خشک ساقه چه گیاه کلزا، در حضور غلظتهای بالای اسید وانیلیک کاهش معنی داری و در حضور اسید بنزوئیک ابتدا افزایش و سپس کاهش در وزن خشک مشاهده گردید.نتایج حاصله نشان می دهد که پتانسیل آللوپاتی گیاهان می تواند تا اندازه ای مربوط به ترکیبات فنلی آنها باشد. از آنجاییکه ترکیبات سنتزی جهت مقابله با امراض، آفات، علفهای هرز و همچنین نگاهداری مواد غذایی می توانند بر سلامتی انسان و محیط زیست اثرات زیانباری داشته باشند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.