مقاله مطالعه بیولوژیکی پروانه برگ خوار سفید بلوط Leucoma wiltshirei Coll و شناسایی دشمنان طبیعی آن در منطقه نودان کازرون (فارس)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه بیولوژیکی پروانه برگ خوار سفید بلوط Leucoma wiltshirei Coll و شناسایی دشمنان طبیعی آن در منطقه نودان کازرون (فارس) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه بیولوژیکی پروانه برگ خوار سفید بلوط Leucoma wiltshirei Coll و شناسایی دشمنان طبیعی آن در منطقه نودان کازرون (فارس)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه بیولوژیکی پروانه برگ خوار سفید بلوط Leucoma wiltshirei Coll و شناسایی دشمنان طبیعی آن در منطقه نودان کازرون (فارس)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه بیولوژیکی پروانه برگ خوار سفید بلوط Leucoma wiltshirei Coll و شناسایی دشمنان طبیعی آن در منطقه نودان کازرون (فارس) :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

کشاورزی پایدار در جهت کارایی بیشتر در استفاده از منابع و توازن با محیط است. برای محقق شدن این امر باید به حفظ جنگل ها و مراتع و مبارزه اصولی با آفات آن اندیشید. مدیریت تلفیقی آفات از مولفه های مهم توسعه پایدار کشاورزی است که با بکارگیری فناوری های همساز با محیط زیست، استراتژی کنترل بیولوژیک آفات را پیشنهاد می کند. جنگل بلوط نودان در تثبیت خاک، تعدیل آب و هوا و حفظ اکوسیستم منطقه اهمیت خاصی دارد. پروانه برگ خوار سفید بلوط Leucoma wiltshirei coll بدلیل پتانسیل بالای تخم گذاری، نشو و نمای سریع، مقاومت بالا و رژیم تک خواری (برگ بلوط) مهم ترین آفت بالفعل جنگل این منطقه محسوب می شود. سابقه طغیان آفت در منطقه، لزوم تحقیق حاضر را ضروری نمود. به همین منظور در فاصله زمانی ۱۳۸۷ ، منطقه ای به طول ۱۵ کیلومتر از جنگل بلوط در نودان انتخاب و هر دو هفته یک بار در فواصل معین ( ۲۵ متر) از -۸۸ درختهای علامت گذاری شده، چهار شاخه ۲۰ سانتی متری در محل معاینه و جمعیت مراحل نابالغ آفت شمارش گردید. حشرات بالغ نیز با تله نوری جمع آوری و شمارش شد و نمودار تغییرات جمعیت آن رسم گردید. نتایج حاصل نشان داد که علاوه بر دشمنان طبیعی گزارش شده، گونه ای زنبور از خانواده Mymaridae ، بالتوری های Chrysoperla carnea و Mallada flavifrons و چند گونه سن شکاری، شیخک و سوسکهای Carabidae نیز دشمنان این آفت هستند. علاوه بر آن مراحل مختلف تکوین پروانه مذکور مشاهده و خصوصیات مرفولوژیکی، تعداد نسل لاروی و مدت هر مرحله زندگی تعیین گردید .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.