مقاله مطالعه اثر مکمل اسید آلی بر شاخص های رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه اثر مکمل اسید آلی بر شاخص های رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه اثر مکمل اسید آلی بر شاخص های رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثر مکمل اسید آلی بر شاخص های رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه اثر مکمل اسید آلی بر شاخص های رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
این تحقیق به منظور ارزیابی اثر مکمل ارگاسید بر عملکرد جوج ههای گوشتی و خصوصیات لاشه انجام شد. ۱۳۵ قطعه جوجه گوشتی یک روزه راس ۳۰۸ به ۳ تیمار با ۳ تکرار و ۱۵ جوجه در هر تکرار در قالب طرح کاملاً تصادفی اختصاص داده شد. تیمارها شامل تیمار شاهد (بدونمکمل)، ۱/. و ۱۵ /.درصد اسید آلی (ارگاسید) می باشد. افزودن ۱/. و ۱۵ /. درصد اسید آلی به جیره به طور معنی داری وزن بدن و ضریب تبدیلغذایی را در پایان آزمایش بهبود بخشید ( ۰۵ / P<0 ). درحالی که مکمل اسید آلی بر مصرف خوراک تفاوت معنی داری نداشت. مکمل سازی جیره با اسید آلی ۱/. و ۱۵ /. درصد بر وزن نسبی کبد و چربی محوطه بطنی تأثیر معنی داری نداشت. در حالی که، مکمل سازی جیره با اسید آلی ۱/. و۱۵ /.درصد به طور معنی داری وزن نسبی لاشه قابل طبخ، ران و سینه را افزایش داد ( ۰۵ / P<0 ). نتایج این تحقیق نشان می دهد که مکمل ۱/. و ۱۵ /.درصد اسید آلی تأثیر معنی داری بر عملکرد جوجه های گوشتی داشت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.