مقاله ارزیابی توانائی تولید افلاتوکسینهای۲ B 1 B2،G1،G در ۱۳ گونه قارچ آسپرژیلوس در دانه های روغنی به روش کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا HPLC)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی توانائی تولید افلاتوکسینهای۲ B 1 B2،G1،G در ۱۳ گونه قارچ آسپرژیلوس در دانه های روغنی به روش کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا HPLC) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی توانائی تولید افلاتوکسینهای۲ B 1 B2،G1،G در ۱۳ گونه قارچ آسپرژیلوس در دانه های روغنی به روش کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا HPLC)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی توانائی تولید افلاتوکسینهای۲ B 1 B2،G1،G در ۱۳ گونه قارچ آسپرژیلوس در دانه های روغنی به روش کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا HPLC)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی توانائی تولید افلاتوکسینهای۲ B 1 B2،G1،G در ۱۳ گونه قارچ آسپرژیلوس در دانه های روغنی به روش کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا HPLC) :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

افلاتوکسینها متابولیتهای ثانویه شدیدا سمی گونههای بخصوصی از قارچ آسپرژیلوسAspergillus) هستند که بدنبال رشدروی طیف وسیعی از محصولات کشاورزی و غذائی و دانه های روغنی تولید میشوند. افلاتوکسین باعث سمیت حاد و مزمن و ایجادسرطان در انسان میشود. در این بررسی به ارزیابی تولید افلاتوکسینهای۱ B و B2 ،G1 ، G2 در ۱۳ گونه قارچ به اسامی A. A. ، A. fumigatus ، A. niger، A. niveus ، A. auricomus ، A. ostianus ، A. carneus ،A. candidus ، A. ustus ،terreus A. sclerotiorum و A. awamori ، A. caespitosus ،parasiticus پرداخته شده است که در محیط کشت ارزان و ساده سیب زمینی دکستروز براثPDB) کشت گردید و به روش کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا HPLC) افلاتوکسین جداسازی و خالص- سازی شده است. ابتدا گونههای نام برده را در ۲۵ میلیلیتر محیط PDB کشت و در شرایط مشابه محیط رشد قارچ در دمای ۲۶ درجه سانتیگراد، رطوبت ۸۰ % و تاریکی به مدت ۲۲ روز نگهداری و سپس اقدام به استخراج افلاتوکسین آنها نمودیم. ترشحات توسط ۱۰ میلی لیتر کلروفرم از عصاره فیلتر شده محیط استخراج و پس از تبخیر حلال، رسوب حاصله در ۳ میلی لیتر متانول حل و فیلتر شده و به دستگاهHPLC تزریق گردیدبراساس تحلیل دادهها، از میان ۱۳ گونه قارچ آسپرژیلوس، گونهA. parasiticus بیشترین میزان افلاتوکسین را تولید نمودند. افلاتوکسینG1 در گونههای A. niveus، A. fumigatus A. carneus ، A. terreus A. niger و A. ostianus ، A. caespitosus،A. parasiticus تولید نشده است. افلاتوکسینG2 در گونههای A. ، A. niveus A. sclerotiorum و A. niger ،ostianus ا یجاد نشده و علاوه بر آن در گونه A. sclerotiorum افلاتوکسین B2 نیز تولید نشده است. دو گونه و A. ostianus A. carneus هترتیب ا فلاتوکسین۱ B و ۲ B را تولید ننموده اند. بطور کلی در گونههای بررسی شده میزان تولید افلاتوکسینB1 بیشترین و افلاتوکسین ۱G کمترین مقدار در مقایسه با انواع۲ G و ۲ B بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.