مقاله مقایسه گوارش پذیری ارقام جو بومی و اصلاح شده ایران با استفاده از تکنیک تولید گاز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه گوارش پذیری ارقام جو بومی و اصلاح شده ایران با استفاده از تکنیک تولید گاز دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه گوارش پذیری ارقام جو بومی و اصلاح شده ایران با استفاده از تکنیک تولید گاز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه گوارش پذیری ارقام جو بومی و اصلاح شده ایران با استفاده از تکنیک تولید گاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه گوارش پذیری ارقام جو بومی و اصلاح شده ایران با استفاده از تکنیک تولید گاز :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

در این آزمایش پتانسیل خوراکی سه کولتیوار دانه جو اصلاح شده ( بهمن، صحرا و ریحان ۰۳ ) و یک کولتیوار جو بومی (جو سیاه) ایران با استفاده از ترکیبات شیمیایی و تکنیک تولید گاز ارزیابی شد. ۲۰۰ میلی گرم از نمونه های تهیه شده، با مایع شکمبه که از سه راس گوسفندبلوچی فیستوله شده تهیه شده بود در داخل ویال های شیشه ای ۱۲۰ میلی لیتری کشت داده شد و تولید گاز توسط دستگاه فشارسنج در زمان های۲، ۴، ۶، ۸، ۱۲ ، ۲۴ ، ۳۶ ، ۴۸ ، ۷۲ و ۹۶ ساعت ثبت گردید. با استفاده از حجم گاز تولید شده در ۲۴ ساعت پس از انکوباسیون، میزان ماده آلی قابل هضم و انرژی قابل متابولیسم محاسبه گردید. نتایج اندازه گیری ترکیبات شیمیایی نشان داد که از نظر مقدار خاکستر و پروتئین خام اختلافمعنی داری بین کولتیوارهای مورد آزمایش وجود داشت( ۰۵ / P<0 ). نتایج ارزیابی گوارش پذیری کولتیوارهای مختلف جو با استفاده از روش تولیدگاز نشان داد که میزان بخش b (حجم گاز تولیدی)، c (ثابت نرخ تولید گاز )، قابلیت هضم ماده آلی و انرژی قابل تابولیسم جو بومی بطور معنیداری کمتر از کولتیوارهای اصلاح شده بود ( ۰۵ / P<0 ). بطوریکه میانگین بخش c ،b ، قابلیت هضم ماده آلی و انرژی قابل متابولیسم کولتیوارهای جو اصلاح شده و بومی به ترتیب ۸/ ۷۸ و ۷۲ میلی لیتر، ۱۱۴ / ۰ و ۱۰۱ / ۰ در ساعت، ۸۲ و ۷/ ۷۶ درصد، ۲/ ۱۳ و ۲/ ۱۲ مگاژول در کیلوگرم مادهخشک بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.