مقاله نقش چربی ها در تشکیل آنتی اکسیدانهای آندوژن طی فرآورش مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش چربی ها در تشکیل آنتی اکسیدانهای آندوژن طی فرآورش مواد غذایی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش چربی ها در تشکیل آنتی اکسیدانهای آندوژن طی فرآورش مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش چربی ها در تشکیل آنتی اکسیدانهای آندوژن طی فرآورش مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش چربی ها در تشکیل آنتی اکسیدانهای آندوژن طی فرآورش مواد غذایی :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

چربی ها جزو مواد مغذی مهمی هستند که کارکردهای دیگری نیز دارند از جمله به عنوان حامل ترکیبات عامل عطر و طعم و ایجاد بافت در ماده غذایی. اسیدهای چرب چند غیر اشباعی به سهولت اکسید می شوند. در حقیقت پدیده رانسیدیته (تند شدگی) روغنها و چربیهای خوراکی از مشکلات اصلی صنعت غذا به شمار می رود. تولید آنتی اکسیدان های آندوژن از طریق واکنش بین گروههای کربونیل و آمین به عنوان جایگزین آنتی اکسیدان های سنتزی می تواند باعث افزایش پایداری اکسیداتیو مواد غذایی گردد. این واکنشها در واقع حاصل واکنش مایلارد میان کربوهیدراتها و گروههایآمینو است. با این وجود، شناخت زیادی از نقش چربی ها در این واکنشها در دست نیست. در این مقاله، مروری بر نقش آنتی اکسیدانهای حاصل از چربی ها، نحوه تشکیل و فعالیت آنها خواهیم داشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.