مقاله تأثیر غلظتهای مختلف سولفات روی بر جوانه زنی و میزان روی در اندامهای مختلف گیاه سویا (Glycine max L.merr)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر غلظتهای مختلف سولفات روی بر جوانه زنی و میزان روی در اندامهای مختلف گیاه سویا (Glycine max L.merr) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر غلظتهای مختلف سولفات روی بر جوانه زنی و میزان روی در اندامهای مختلف گیاه سویا (Glycine max L.merr)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر غلظتهای مختلف سولفات روی بر جوانه زنی و میزان روی در اندامهای مختلف گیاه سویا (Glycine max L.merr)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر غلظتهای مختلف سولفات روی بر جوانه زنی و میزان روی در اندامهای مختلف گیاه سویا (Glycine max L.merr) :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

سویا Glycine max L.merr یکی از گیاهان روغنی و از خانواده دو لپهایها می باشد.این گیاه یکی از محصولات مهم جهانی است که بواسطه وجود مواد غذایی مهمی از جمله ویتامینها،پروتئنها،هیدراتهای کربن و روغن به عنوان یک گیاه صنعتی و محصول استراتژیک محسوب می گردد. رویZinc) به عنوان یک عنصر ضروری برای رشد و نمو گیاهان بوده ودر بسیاری از فرآیندهای متابولیکی گیاه نقش دارد.در این بررسی اثر غلظ تهای مختلف سولفات روی M 300 ، ۲۰۰ ، ۱۰۰ ,۰ بر جوانه زنی و میزان روی در اندامهای مختلف گیاه سویا Glycine max L.merr رقم J.K مورد بررسی قرار گرفت.این بررسی در محیط کشت هوگلند و در چهار تکرار انجام شد.بر اساس نتایج حاصل از این بررسی درصد جوانه زنی ، در تیمار ۲۰۰ میکر ومول بر لیتر سولفات روی در مقایسه با گیاه کنترل افزایش یافت و با بالا رفتن غلظت روی در محلول غذایی (تا میزان ۳۰۰ میکر ومول بر لیتر) این شاخص ها کاهش یافت. میزان روی در برگهای جوان ،پیر و ریشه نیز با افزایش غلظت روی در محلول غذایی به طور معنی داری افزایش یافت. مقایسه میزان روی بین اندامهای مختلف گیاهی نشان می دهد میزان روی در ریشه بیشتر از اندامهای هوایی و در برگهای پیر بیشتر از برگهای جوان میباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.