مقاله ترکیبات جزیی روغن زیتون: فیتوسترولها و توکوفرولها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ترکیبات جزیی روغن زیتون: فیتوسترولها و توکوفرولها دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ترکیبات جزیی روغن زیتون: فیتوسترولها و توکوفرولها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ترکیبات جزیی روغن زیتون: فیتوسترولها و توکوفرولها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ترکیبات جزیی روغن زیتون: فیتوسترولها و توکوفرولها :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

ترکیب شیمیایی روغن زیتون بر اساس میزان آنها میتواند به دو گروه ترکیبات عمده و جزیی تقسیم شود.تریاسیلگلیسرولها جزو ترکیبات عمدهای هستند که حدود ۹۸ % وزن روغن زیتون را شامل میشوند. مابقی شامل ترکیبات جزیی مانند توکوفرولها، ترکیبات فنولی، الکلهای آلیفاتیک و تریترپنیک، هیدروکربنها، کاروتنوئیدها، ترکیبات فرار و; میباشد. در این مقاله به بررسی دو ترکیب جزیی مهم زیستفعال روغن زیتون یعنی فیتوسترول و توکوفرول پرداخته میشود. فیتوسترولها از اسکوالن بیوسنتز شده و گروهی از تریترپنها را تولید میکنند. فیتواسترولها به سه دسته ۴- دسمتیلاسترول (بدون گروه متیل)، ۴- منومتیل- استرول (یک گروه متیل), ۴,َ۴ -دیمتیلاسترول (دوگروه متیل) تقسیم میشوند. توکوفرولها از مشتقات -۲ متیل- -۶ کرومانول با یک زنجیره جانبی از واحدهای تریترپن به شکل غیر اشباع میباشند و بسته به تعداد و موقعیت استخلاف متیل بر روی حلقهی کرومانول به ترکیبات ویژه,,, دستهبندی میشوند. میزان فیتوسترولها و توکوفرولها در روغن زیتون به گونه، سال زراعی، ناحیهی کشت، درجهی رسیدگی میوه، زمان نگهداری میوهها قبل از اسخراج روغن و روش اسخراج روغن بستگی دارد. فیتوسترولها و توکوفرولها از نظر تغذیهای دارای اهمیت میباشند. فیتوسترولها به کاهش کلسترول کمک نموده، برخی از آنها دارای خواص ضدتومور بوده و تأثیر مطلوبی برضد برخی از انواع سرطان دارند. توکوفرولها باعث افزایش افزایش پایداری حرارتی و اکسیداتیو و نیز زمان ماندگاری روغن زیتون میشوند. به علاوه، توکوفرولها با جذب رادیکالهای آزاد، از پیر شدن سلولها، گرگرفتگی و بیماریهای قلبی جلوگیری میکنند. توکوفرولها و فیتوسترولها می توانند در تشخیص تقلب روغن زیتون با سایر روغنهای گیاهی نیز مورد استفاده قرار بگیرند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.