مقاله حرکت به سوی تولید کلزای ارگانیک به کمک باکتری های محلول کننده فسفر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله حرکت به سوی تولید کلزای ارگانیک به کمک باکتری های محلول کننده فسفر دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله حرکت به سوی تولید کلزای ارگانیک به کمک باکتری های محلول کننده فسفر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله حرکت به سوی تولید کلزای ارگانیک به کمک باکتری های محلول کننده فسفر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله حرکت به سوی تولید کلزای ارگانیک به کمک باکتری های محلول کننده فسفر :

تعداد صفحات:۲۴

چکیده:

فسفر یکی از عناصر مهم و ضروری برای رشد و نمو و تولیدمثل گیاهان است. اغلب خاک های زراعی ایران فاقد فسفر مورد نیاز و کافی برای تولید کلزا می باشند. در این شرایط تنها دو راه برای تامین فسفرمورد نیاز کلزای پائیزه وجود دارد و آن استفاده از منابع بیولوژیک و دیگری کودهای شیمیایی فسفره است.برای اهمیت دادن به تولید محصولات ارگانیک راهی جز کاهش مصرف کودهای شیمیایی نیست. برای جلوگیری از کاهش عملکرد محصولات زراعی مسئله تامین فسفر برای رشد و نمو از منابع بیولوژیک ازارکان کشاورزی ارگانیک است. به منظور مقایسه کاربرد باکتری های آزاد کننده رشد با کود شیمیایی فسفات آمونیوم در زراعت کلزای پائیزه این آزمایش در سال زراعی ۸۶ -۸۵ بصورت مزرعه ای در اراک انجام گرفت. تیمارها بصورت فاکتوریل در قالب بلوک های کامل تصادفی و در سه تکرار اعمال گردیدند. تیمار فسفر شیمیایی در سه سطح صفر، تامین ۵۰ % و ۱۰۰ % نیاز کودی بر اساس آزمون خاک ازمنبع فسفات آمونیوم و تیمار فسفر بیولوژیک شامل باکتری های آزاد کننده فسفر در چهار سطح شامل بدون مصرف، مصرف یک مرحله ای کود بیولوژیک فسفر همزمان با کاشت، مصرف یک مرحله ای درآغاز رشد مجدد بهاره و مصرف دو مرحله ای پایه و سرک بهاره بود. نتایج این بررسی نشان داد عملکرددانه، تعداد خورجین در بوته، تعداد دانه در خورجین، وزن هزار دانه و شاخص برداشت تغییرات معنی داری را در اثر مصرف مقادیر صفر، ۱۲۵ و ۲۵۰ کیلوگرم در هکتار کود شیمیایی فسفات آمونیوم نشان دادند. همچنین درصد روغن، عملکرد روغن و عملکرد بیوماس از نظر آماری در اثر مصرف کودبیولوژیک فسفر تفاوت های معنی داری را نشان دادند. اثرات متقابل میان تیمارها برای عملکرد دانه، تعدادخورجین در بوته و شاخص برداشت محصول تفاوت معنی داری را نشان داد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.