مقاله دانه روغنی سویا و تاثیر حرارت بر خواص عملکردی آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله دانه روغنی سویا و تاثیر حرارت بر خواص عملکردی آن دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله دانه روغنی سویا و تاثیر حرارت بر خواص عملکردی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله دانه روغنی سویا و تاثیر حرارت بر خواص عملکردی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله دانه روغنی سویا و تاثیر حرارت بر خواص عملکردی آن :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

آرد حاصل از دانه روغنی سویا به علت دارا بودن مقادیر بالایی از پروتئین ها، خواص عملکردی متفاوتی را از خود بروز می دهد . در این پژوهش خواص عملکردی همچون جذب آب، خواص کف کنندگی، خواص امولسیون کنندگی و حلالیت پروتئین اندازه گیری شد. اثر pH و غلظت نمک بر روی برخی از خواص عملکردی نام برده نیز بررسی شد. خواص کف کنندگی، امولسیون کنندگی و حلالیت پروتیئن به pH وابسته بوده و در نزدیکی نقطه ایزوالکتریک به کمترین میزان خود می رسد. افزودن نمک تا غلظت ۰/۴ مولار خواص امولسیون کنندگی را در آرد حرارت دیده و حرارت ندیده بهبود می بخشد. اعمال حرارت آرد سویا خواص جذب آب آن را بهبود می بخشد و درعوض خواص امولسیون کنندگی، کف کنندگی و حلالیت پروتئین را کاهش می دهد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.