مقاله دانه روغنی سویا و تاثیر حرارت بر خواص عملکردی آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله دانه روغنی سویا و تاثیر حرارت بر خواص عملکردی آن دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله دانه روغنی سویا و تاثیر حرارت بر خواص عملکردی آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله دانه روغنی سویا و تاثیر حرارت بر خواص عملکردی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله دانه روغنی سویا و تاثیر حرارت بر خواص عملکردی آن :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
آرد حاصل از دانه روغنی سویا به علت دارا بودن مقادیر بالایی از پروتئین ها، خواص عملکردی متفاوتی را از خود بروز می دهد . در این پژوهش خواص عملکردی همچون جذب آب، خواص کف کنندگی، خواص امولسیون کنندگی و حلالیت پروتئین اندازه گیری شد. اثر pH و غلظت نمک بر روی برخی از خواص عملکردی نام برده نیز بررسی شد. خواص کف کنندگی، امولسیون کنندگی و حلالیت پروتیئن به pH وابسته بوده و در نزدیکی نقطه ایزوالکتریک به کمترین میزان خود می رسد. افزودن نمک تا غلظت ۰/۴ مولار خواص امولسیون کنندگی را در آرد حرارت دیده و حرارت ندیده بهبود می بخشد. اعمال حرارت آرد سویا خواص جذب آب آن را بهبود می بخشد و درعوض خواص امولسیون کنندگی، کف کنندگی و حلالیت پروتئین را کاهش می دهد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.