مقاله روش های جدید آزمایشگاهی برای آنالیز ترکیبات غیر صابونی شونده درروغنهای گیاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله روش های جدید آزمایشگاهی برای آنالیز ترکیبات غیر صابونی شونده درروغنهای گیاهی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روش های جدید آزمایشگاهی برای آنالیز ترکیبات غیر صابونی شونده درروغنهای گیاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روش های جدید آزمایشگاهی برای آنالیز ترکیبات غیر صابونی شونده درروغنهای گیاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روش های جدید آزمایشگاهی برای آنالیز ترکیبات غیر صابونی شونده درروغنهای گیاهی :

تعداد صفحات:۲۰

چکیده:

آنالیز ترکیبات غیر صابونی شونده روغن های گیاهی اطلاعات غنی درباره کیفیت روغن های گیاهی ارائه می دهد . زیرا موجودی و ترکیب آن ها شناساگر تر از پروفایل اسیدهای چرب است به خصوص آنالیز استرول های آزاد و استری شده فاکتور ارزشمندی برای کنترل کیفی روغن های خوراکی است و برای آشکار سازی ناخالصی روغن نیز ارزشمند است . هدف از مقاله مروری حاضر آنالیز ترکیبات غیر صابونی شونده در روغن های گیاهی با استفاده از کروماتوگرافی گازی می باشد . رقم ۳۰۳RGS به دلیل داشتن بیشترین ترکیبات غیر صابونی شونده نسبت به ارقام دیگر دانه کلزا ارجعیت دارد مقدار مواد غیر صابونی شونده در روغن اوکاپی و طلایه به ترتیب ۳/۴۲ و ۶/۱۷ درصد است و در روغن بادام وحشی و روغن زیتون به ترتیب ۵/۳۲ و ۱/۶ درصد می باشد و در روغن کنگر به میزان ۱/۶۸۲۱ میباشد مقدار محصولات اکسیداسیونی فیتراسترول ها در روغن ذرت در مقایسه با روغن فندق و زیتون بالاتر می باشدموجودی مجموع موجودی کلسترول ، براسیکااسترول ، کامپسترول ، استیگما استرول سیتواسترول-۵ اونااسترول -۷ استیگما استرول و – ۷ اونا استرول در نمونه های روغن زیتون ، آفتاب گردان ، بادام زمینی ، دانه سویا ،کنجد ، چربی خوک و روغن زرده تخم مرغ به ترتیب ۳۴۳۸۴-۱۹۳ و ۱۲۲۲-۰ و ۲۳۵۶-۰ و ۱۳۶۵-۰ و ۵۴۱۴-۰ و ۶۰۸-۰ و ۱۲۹۶-۰ و ۱۲۹-۰ Mg/g بودند. با آنالیز استرول در روغن زیتون ،روغن های حیوانی و چربی شیر می توان به ناخالصی موجود در آن پی برد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.