مقاله روغن هسته انار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله روغن هسته انار دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روغن هسته انار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روغن هسته انار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روغن هسته انار :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

دانه های انار معمولا به صورت کاملا تازه مصرف می شوند.اگرچه اخیرا به عنوان یکی از اجزای مربا،نوشیدنی های الکلی وغیرالکلی نیز استفاده می شود.یکی از کاربردهای جدید این میوه،استفاده صنعتی از روغن هسته انار است.معمولا مصرف کنندگان به ویژگی های روغن مصرفی مانند نسبت اسیدهای چرب اشباع به غیراشباع،اسیدهای چرب ضروری(مانند لینولنیک،لینولئیک وآراشیدیک)وهمچنین اسیدهای چرب چند غیر اشباعی اهمیت زیادی می دهند.در این مقاله روغن هسته اناز از نظر ترکیب اسیدهای چرب،اجزای غیر قابل صابونی شونده(مقادیر کمی وکیفی توکوفرول ها،الکل های آلیفاتیک،اسکوآلن و;)،خواص غذادارویی وخواص آنتی اکسیدانی مورد بررسی واقع می شود.روغن هسته انارغنی از ایزومرهای اسید چرب لینولنیک کنژوگه می باشدواسید چرب غالب آن ،اسید پونیسیک می باشد.این روغن دارای مقادیر زیادی اسکوآلن،الکل های آلیفاتیک،فیتواسترول ها وتوکوفرول می باشد.فیتواسترول غالب این روغن سیتوسترول و توکوفرول غالب- توکوفرول می باشد.سیکلوآرتنول،تری ترپن غالب روغن هسته انار است.این ترکیبات هرکدام به تنهایی دارای خواص فراسودمندی می باشند.خواص ویژه درمانی این روغن به دلیل وجود این ترکیبات می باشد.خواص غذادارویی این روغن شامل کاهش چربی وکلسترول خون،جلوگیری از انواع سرطانها به خصوص سینه وپروستات،ضدالتهاب وجلوگیری از گرفتگی رگهای خونی می شود.این روغن دارای خواص آنتی اکسیدانی شبیه به چای سبز می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.