مقاله اثر سالیسیلیک اسید بر پراکسیداسیون چربی ریشه گیاهچه ذرت آلوده به قارچ Fusarium moniliforme


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر سالیسیلیک اسید بر پراکسیداسیون چربی ریشه گیاهچه ذرت آلوده به قارچ Fusarium moniliforme دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سالیسیلیک اسید بر پراکسیداسیون چربی ریشه گیاهچه ذرت آلوده به قارچ Fusarium moniliforme  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سالیسیلیک اسید بر پراکسیداسیون چربی ریشه گیاهچه ذرت آلوده به قارچ Fusarium moniliforme،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سالیسیلیک اسید بر پراکسیداسیون چربی ریشه گیاهچه ذرت آلوده به قارچ Fusarium moniliforme :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

در این مطالعه اثر تیمار بذری سالیسیلیک اسید بر مقدار پراکسیداسیون چربی بعنوان شاخصی از پاسخ های دفاعی گیاه در برابر حمله عوامل بیماریزا بررسی گردید . هدف این تحقیق مقایسه مقدار پراکسیداسیون چربی ریشه درگیاهچههای ذرت ۶ روزه تیمار شده با سالیسیلیک اسید در دو غلظت۱۰۰۰ ،M، ۵۰۰ M و گیاهچه های بدون تیمار بعد از حمله پاتوژن نکروتروف Fusarium moniliforme میباشد. نتایج نشان میدهد که در اثر آلودگی ریشه ها به قارچ فوزاریوم مقدار پراکسیداسیون چربی افزایش یافت. با افزایش غلظت سالیسیلیک اسید میزان پراکسیداسیون چربی بصورت معنیداری نسبت به گیاهان بدون تیمار کاهش یافت. نقش سالیسیلیک اسید در کاهش پراکسیداسیون چربی مورد بحث قرار خواهد گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.